Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri su zahtjeva, nema tu veliki broj Bašagiću, tri,3, samo tri, ne trebate lagati ljude. Vi uporno pričate o petnaest, zakokulji, zamumulji, nikad nećete iskreno da pričate.
Temelj svega što se tiče ne samo ''boračke populacije'' ''Registar branilaca'' a ne, registar uživalaca prava'' kako to SDA i Ministar podvaljju svima nama. Objavljivanjem Registra branilaca bi se ogolilo ko je sve uveden u registar i prava. Istinski borci, RVI i njihove porodice su ''hipnotizirani'' iako nemaju čega da se boje. Zato poručujem otresite od sebe tu ovisnost jer niko ne može da vam oduzme vaša prava.
U Registar branitelja su uvedene hiljade lažnih branitelja. Procjene govore da se kod Bošnjaka radi oko 30-40.000 a kod Hrvata oko 12.000 lažnih. To su: veliki broj funkcionera i aktivista SDA i IZ BiH koji su prikazani kao organizatori, tu su i PL , zelene i druge beretke,. Naravno tu su i hiljade onih koji su uvedeni u registar kao kompenzacija njihovoj ''odanosti'' po diskrecionom pravu i odredbi ''zakona''
@Hamoponovouredu zatim tu su djeca, zetovi, svastike, amidže i amidžići, prijatelji, švalerke i naravno oni za novac. O lažnim RVI je popsebna priča Zakon je dozvolio da se uprava uvedu hiljade onih što su ''nastradali'' za stolom ručajući, radeći, putujući, skrivajući se, van vojne službe i naravno oni za novac.
Samo vi stitie stranacke boracko dodijeljene poticaje i invalidnine... vama nije cilj pravda za sve borce. Vi rusite drzavu s nepravdom. Ne trebaju Covic i Dodik da se trude jer vi ste na dobrom putu da to sami uradite.