Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krajina treba da posalje SDA u tri cke materine i da proglasi neki vid autonomije. Ljudi urezno.poreze akcize PDV placaju a qurac zauzvrat dobijaju. Ni autoputa ni bolnica ni fabrika
dok ovi SDA.politicari preko tendera pokrase te pare i stan na stan.u Sarajevu kupuju
krajišnici su jako vezani za hrvatsku. imaju dvojno državljanstvo, djecu šalju u hrvatske škole (oni koji su ostali), liječe se u hrvatskoj, imaju u hr nekretnine ... sarajevo ih interesuje ko lanjski snijeg, pogotovo što ih mrze gore nego tuzlake. btw. oni koji su ostali u krajini žive od hrvatskog šopinga itd...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A šta je sa onim dijelom Unske pruge od Bihaća do Knina? Mislim, dobra je stvar ako se ovo uradi, ali šta je sa onim ostalim dijelom, zna li iko u kakvom stanju se taj dio pruge nalazi?
Zivi bili pa vidjeli. Treba da vas je sviju sramota da od 1991 ta pruga ne radi. Za jos 50 godina mozda se jos vratimo u osamdesete.
krajišnici su jako vezani za hrvatsku. imaju dvojno državljanstvo, djecu šalju u hrvatske škole (oni koji su ostali), liječe se u hrvatskoj, imaju u hr nekretnine ... sarajevo ih interesuje ko lanjski snijeg, pogotovo što ih mrze gore nego tuzlake. btw. oni koji su ostali u krajini žive od hrvatskog šopinga itd...
Aerodrom, pruga...
Cekam voz, cekam vlak disem vazduh, disem zrak, milina stanica ko puslica malena kao iz davnina Cekam vlak, cekam voz jos na zidu visi Broz i neka teta pjeva sa kaseta i sve je malo stalo ne mice se nista bas ..........
Slušamo ovu priču 20 godina.
i samo si jos zaboravio naglasiti da se ne zaboravi glasati za iste supljanere
U 2013. godini USK je dobio 911.000 KM iz budžeta FBiH za projekte. Dakle, kanton tada nije dobio ni puni milion KM. U isto vrijeme, HNK je dobio 28 miliona KM. Ovo što je sada u budžetu je puno više nego što je SDP-ova Vlada dala USK. I ja sam uvjeren da će USK ove godini zabilježiti najveći poslijeratni iskorak kada je riječ o investiranju.. Narod zna!
SDA cuda pravi i za narod i drzavu radi a ne kao druge stranke za licne interese. Novi budzet koji je nadmasio sve predhodne i nova zaposljavanja od preko 40 000 novih radnih mjesta..vece plate i vece penzije. Stipendije i sve ostalo..Hvala SDA !
Je li to ti ozbiljno ili ...?
Samo osposobi.
Pred izbore plasira se uvijek jedno te ista priča, putevi, evo sad su prešli sa drumskih na željeznički saobraćaj, vjerovatno će za 4 godine preći sa željezničkog na vazdušni, a poslije sa vazdušnog na vodeni, a generalno svi ti putevi su slijepa ulica bez izlaza.
Neeee ,ne obnabnavljajte tu prugu. Hocu da mirno spavam. Citava se kuca trese od tih vasih vozova
Predizborno spinovanje, piši propalo. Lijep pozdrav od Krajišnika iz Eindhovena