Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što niste pustili Armiju BiH da dovrši vraćanje međunarodno priznate Republike BiH? Eto vam sad ruska gubernija maloentitetska, koja može zapaliti Evropu a možda i svijet kao 1914. i 1995.
Piše da ćemo ukinuti genocidnu tvorevinu i UZP-ovce pojačano poslati za Minhen.
Zato sto im godi Bosna za potkusurivanje sa velikim silama u ovom slucaju Amerike i Evrope protiv Rusije i Kine. Ovdje nikad nece biti bolje jer je ova drzava leglo za korupciju kriminal i potkusurivanje velikih sila
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Smijeni majstore, reaguj. Paddy Ashdown bi do sad stigao do lovačkih udruženja u RSu. Vlada rs, i Mile na čelu bi davno bila prošlost i u zatvoru.
@ASSANGE Buraz Singapur je drzava koja ima preko 10 manjina ali uvijek su vecina bili muslimani i naravno postuju sve Principe moderne demokratije i jedna su od najuredjenijih drzav ana svijetu a zatim imas i Katar,UAE koji imaju I ostale vjere u svojoj drzave koje su maksimalno postovane.
.....FASISTI su na vlasti u ovom PROTEKTORATU....EU potpomaze FASISTE...Hvala Baronesi, EU a i Shmitu....Hvala za podrsku FASIZMU.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sreća pa ima odlivenih mozgova sa kapicetetom na pravim mjestima.
Baronesa Arminka Helić- Dom lordova, London, Velika Britanija. Šta bi za ovakvo mjesto među lordovima dao lažni akademik i velmoža sa Radoblje?
Sankcija ima na pijacama u BiH, ali brate skupe. Čeka Schmit rasprodaju. Aabda hahahah
Не постоји “босанска држава” већ држава Босна и Херцеговина! Милорад Додик оде у Турску и одатле доведе инвеститора. Бакир оде у Турску и врати се са локумима и потапшаним раменима.
Baronesa ko što je Emir Hadžihafizbegovič lord. Ne može muslimanka biti baronesa.
@Fanaticko Pa gdje ti živiš sigurno ne može.
Gledaj sto je Schmitu drago sto je na CNNu. S druge strane mi smo vec jednom zamalo svi glave pogubili cekajuci da EU "nesto uradi". I da smo nastavili cekati ne bi nas ni bilo. Zato nama trebaju jake licnosti u Predsjednistvu, diplomatiji, a ne ovi koji samo pricaju domacim i to svojim medijima. Ne smije otici ni na medij koji nije njegov, a kamoli otici u Brisel, Washington...
podriva bosanska država - e pa poserem se na tu bosansku drzavu i na novinarku koja nema pojma o cemu prica, DRZAVA SE ZOVE BOSNA I HERCEGOVINA
Imal dje sankcija?
Nahebali smo ako nas CNN počne stavljati u programsku shemu
Ovaj samo spominje laticu.
Hrvatima HRHB, srbima RS i vozi Tesko s ovim balijama do uspeha i prosperiteta, mnogo mrznje u sebi imaju nije to za drzavu, to je za planincuge.
Mile, iskreno, bio si zabavan dok je trajalo, sve si nas uplašio, pokazo si muda.. međutim, čim te na CNN-u spominju, ne piše ti se dobro... ali probaj još par manevara.. ne treba se predavat bez bitke... možda da još probaš onu fintu: hehe, ja se šalio
Ima jako malo Srba koji nemaju srama i prihvacaju gorku istinu zadnjih 20+ godina. Da su vecina koji se predstavljaju kao Srbi....kroz lazi, medije i politicki vrh uspjeli da svedu jednu zemlju na nulu. Ruglo Europe. Nazalost sve zrtve Jasenovca i drugih desavanja iz proslosti ispastaju krvolocnom politikom SPCa i izmanipulisanon masom.
Ovi melju vec mjesec
Ccc. Koliko srpskih sendvičara na portalu.