Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
protiv ovoga se mogu buniti samo oni kojima nije savjest čista po ovim pitanjima, zato Suljo i ostali, očekujemo vaš odgovor i osporavanje ovoga
Svako pismen zna šta taj nacrt predstavlja i dosta je insinuacija i naglabanja o tome kako ima ovu manu, kako ovdje nema zareza i sl stvari.
Ovaj rat koliko je bio tragican toliko je bio i komican.. Isprali su nam mozgove do te mjere da mi ne vidimo dallje od vlastitog nosa.. Domaci politicari nas podcjenjuju svojim ponasanjem i ne radom jer nas smatraju duducima i ljudima ispranih mozgova u prevodu receno zatrovanih nacionalizmom..
Izgleda da smo mi svi zlocinci jednostavno nas treba sve pohapsiti i pocistiti drzavu kako bi se \'\'oni\'\'mogli uvaliti u nju..Ahh zaboravi ma ne mogu nas sve pohapsiti mora neko i profitirati na nasoj muci..
konacno ce se ukinuti praksa da se za tuzioce imenuju osobe koje ne ispunjavaju osnovne uvjete propisane zakonom.
i ovi HDZ-ovci bilesi nešto rade
naravno da je odlican jer je odlučniji je obračun sa organiziranim kriminalom i korupcijom, a posebno jer odgovaraju građanima
kojeg genocida ???
Svakako da je sporazum dobar jer vodi racuna o mnogim aspektima u nasoj drzavi i dobro je kad i drugi to konstatuju