Otvoreno pismo Tužilaštva BiH
0
Barašin: 'Vlada RS je prijavila i umrlog sudiju'
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@moke @bosanceros POTPISUJEM
Ako je umro neznaci da nije bio kriv za zivota
@moke potpisijem Svaka cast Barasaninu al OCITO je da mnogi NECE da cuju njegovu RIJEC i istinu!Jadna drzavo STA ti SVAK radi i kak te UNISTAVA svim mogucim blokadama i pljackom?! Podrska Barasanin,ima Divjaka,Barasanina,Jurisica,Mesica i td svi koji vole nasu jedni i jedinu Bosnu i Hercegovinu! BiH4EVER!
Ovi iz genocidne tvorevine što se javljaju su uglavnom sa http://forum.banjaluka.com/ jer na tom forumu stalno spominju sa-x koji im je trn u oku!
SVE DOK BUDE BILO ISTINOLJUBIVIH SRBA U BIH BIĆE I BUDUĆNOSTI I ŽIVOTA. ISTINA-OSLOBAĐA,ISTINA-OSLOBAĐA,ISTINA-OSLOBAĐA.
ovome covjeku svakako nije mjesto na oosranom balkanu. ima profesionalnu etiku i pokusava obavljati svoj posao po sadasnjim zapadnim standardima. kao takav nije nikome dobrodosao. jednima je izdajnik, jer nije fasista, drugima je fasista jer nije periguz, a treci ga ne yebu ni 5 %.
Samo bih naglasio da ne duzim mojim komentarom da JE IPAK TESKO DAT DEFINICIJU o naciji SRBA? DAL su ONI svjesni SVOJE ZVJERI koja zivi u KOLEKTIVNOJ HISTERIJI KRVOLOCNE BARBARIJE ZLOCINACA. Dal kad spuste svoje krvave glave na jastuk IMAJU bar jednu misao da im dodje a TO JE COVJEK? OCITO je da je KOLEKTIVNO NAMAJU! Krvolocna zvjer je nadmasila RAZUM i UM,MISAO i SVIJEST! BiH4EVER!
SVAKAKVIH IZDAJNIKA U SRPSKOM NARODU SE NADJE ! FREE SRPSKA !
Ovaj magarac ce sigurno unistit instituciju na čijem je čelu. i neka ne traži podršku jer je ne zaslužuje, uostalom kakada će biti završene istrage za dobrovoljačku, tuzlansku kolonu, sijekovac, ubistvo srpskog svata itd
Jadno !
E moja Vlado!
od sluge i lazova kakav si ti mozemo svasta ocekivati...
Ja cudna vakta - pravi Srbi se poturcili, a Vlasi posrbili i k tomu poprimili uistinu zamjetnu kolicinu turske krvi, tak da danas imamo nejednacinu koja glasi : cistokrvni Srbi = stari Srbi = Bosnjacii # SRbi = Vlasi + Turci Eto djeco pa za sutra naucite gradivo. Bok!
pipo ti si jedan krmak i to ne obicni vec tovljeni krmak ili da kazem krme.VIVA BOSNIA
pa takva vam je pc i sve sto dolazi od njih zasnovano je na lazima,genocidu,lopovluku,nekim mitovima i ja dok nisam zaboravio to ti je bre nebeski narod.........