Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni, kao posmatracu, stvarno nije jasno kako ovi sudovi rade, idu od pepeljara ka gore, a kad ce stici do milijardi...ebem li ga...sad kukumavce oko nekog budzeta, kazu, najbitnije im da je budzet tu, da lova legne, a vec ce suditi Dodiku. Nego, ima li kod vas u Bosnjakistanu kriminalaca, il su svi posteni? Kad su posteni, gdje su pare? Mene bas briga, ni u dzep, ni iz dzepa, ali kaze onaj Halilovic da je pojela maca 25 milijardi??? Ili mozda taj sirotinjski budzet placa privatna prepucavanja InckHa i Gregorijana sa Dodikom? InckHo i Gregorijan protiv Dodika, navali narode, uplati malo u buDJet sirotinje...gdje su donacije, nema, gdje su pare, nema, gdje su dokazi, nema...pa sta radite, bre?
Jah, sad nema kriminala oko onih 25 milijardi donacija, a pepeljare u zgradi vlade RS jako bitne, mislim, poturicka posla...ma...smijesno!!!
A sada spetakl, nastavak filma Davitelj protiv davitelja po naslovom \"Milorad protiv Milorada\".
Evo ga, dosla srpska poturica na celo.