Slučaj Dobrovoljačka
0
Barašin ne zna hoće li biti optužnice
Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
B I H 4 N E V E R!
Glavnu odgovornost za smrt JNA vojnika snosi Kukanjac i rukovodstvo JNA u Beogradu. Kukanjac je mogao na vrijeme povuci JNA vojsku iz Sarajeva odnosno onog dana kada je Republika Bosna i Hercegovina proglasila nezavisnost. Od toga dana JNA je strana okupatorska vojska na tlu drzave Republike Bosne i Hercegovine. Skladiste oruzja u Fateticima je pripadalo TO. A Kukanjac je podjelio oruzje iz Faletica chetnicima prije rata. To oruzje je odvezeno na Pale. JNA je divljacki bacala granate na grad i terorisala stanovistvo. Cilj JNA je bio da zauzme drzavne institucije i Presjednistvo. JNA vojska je bila neprijateljska i cetnicka grupa, to treba rec i pokazat!
BARASININE ZASTO SI DOZVOLIO DA TI SE UKRADE LAP TOP I VAZNA DOKUMENTA ??? TI KO JAVNI TUZILAC IMAS ODGOVORNOST U SVEMU OVOME! NE PRAVI SE GLUP I KO DA NEZNAS KO JE STA I ZASTO RADIO I KAKO JE TO RADJENO! STA RADI SIPA, POLICIJA, MINISTAR UNUTRASNJIH POSLOVA, TAJNE SLUZBE ITD???? SVI CJELOKUPNO KOJE SAM NAVEO IMAJU UMIJASANE PRSTE U OVOME, KAKO DA NECE KAD JE GENOCIDAS SRBIN JEDAN OD GLAVNIH RUKOVODIOCA SIPE I POLICIJE! NISU BOSNOHERCEGOVCI GLUPI!!!
TREBA POD HITNO PROVJERIT KAKVU JE ULOGU ODIGRALA AMBASADORKA BIH-E U LONDONU?!!!! ONA JE PRISUSTVOVALA HAPSENJU BOLJE RECENO KIDNAPINGU EJUPA GANICA NA AERODROMU U LONDONU I TO SE KRILO DO JUCE????? STA JE OVDJE U PITANJU? NEPRIJATELJSKA IZDAJA I KOORDINACIJA JEREMICA, TADICA, AMBASADORKE BiH-E i INTERPOLA ZA KINDAMPING I TORTURU, IZLOACIJU I OMALOZAVANJE EJUPA GANICA?! KAD JE MOGLA AMBASADORKA (GENOCIDASICA) DA ODE I POSJETI GANICA U SRIJEDU ONA TO NIJE URADILA! ZASTO??? ZNACI DA ONA LICNO IMA UMIJESANE PRSTE U OVOM NEPRAVEDNOM, SRAMNOM KIDNAPNGU GANICA!!! JEDNA BOSNO I HERCEGOVINO STA TI RADE SRBIJA, ENGLESKA, FRANCUSKA, RUSIJA, EU-A, DOMACE IZDAJICE I SPIJUNI KOJE JE SRBIJA PLASIRALA ZA PONOVNU AGRESIJU NA BIH-U!!!!
U ovoj jadnoj BiH svi lazu. Cijela Bih se odrzava na tome.Otvorili predmet i kada su stranci otisli stavili u ladicu. A sta bi bilo i da se podigne optuznice, N I S T A . Koliko listova optuzbe ima Bicakcic. Da li je bio i jedan dan u zatvoru.?Zar BIH celnici zaista misi da su stranci ludi?Sve znaju sta se desava u BiH.Najgore je sto lazu i mlade generacija. Ganiceva kcerka je toliko iznjela lazi na drzavnoj tv, ako uopste to pstoji, da sam se totalno razocarala u tu djevojku koju sam do tata cijenila. Kasne u posjetu u zatvor i poslije toga podizu demonstracije po Sarajevu.ko sisa BiH?Svijet je digao ruke od toga. Niko nije od vodecih svijedskih listova objavilo hapsenje Ganica. Svijet je umoran od BiH, toliko ima problema ,velikih gorecih u svijetu ,a za BiH su se potrosila ogromna sredstva koja seu zavrsila u rukaka pojedinaca.
Pa eeevooo od koga je Radovan Karadzic udato Dabic naucio....http://www.youtube.com/watch?v=mklyQJQRwbU Ja se cijelo vrijeme pitam pa kako mu naumpade da loce pisacu kad evo. Sestra ovoga fasiste Teksa me sinoc moli da je popisam ali ne mogoh zao mi bi cure. Kaze da joj je brat @Teks to radio cijelo vrijeme kad je bila mala. Perverzni su servi....Istjerao sam je iz kuce, platih joj duplo samo da je ne gledam.
tebi je trebalo sasuti kratki od tri metka, ali u bulju, da se do kraja zivota gnijezdis na jastuku. imbecilu jedan!
Ja fino sestri kazem da je to mikrofon a ona uporna da je lizalo.
Ne prozivajte ga, do sad nije znao pravu tehniku al kad je vidio od majmuna, otisao je u wc da isproba
Kakav je mikrofon?
@10.b.b. svaka cast majmuncino... kakav je ukus?
Sta ce nama citava bosna... sta bi radili sa 2,5 miliona govana? Mi smo uzeli svojih 50%, satjerali vas ko miseve na 24%... probaj samo napasti, ostavices kosti na srpskoj zemlji
svaka cast majstore
NARODE USPIO SAM POGLEDAJTE: http://www.youtube.com/watch?v=mklyQJQRwbU
Pazi jednu stvart teks, ko je imao vise oruzija 92 jel, Ko??? i imali ste jaku zelju da zauzmete sarajevo i sve da nas pobijete, al nemoze, nemoze, naucio i balija da kolje, naostrio i balija noz. mamicu vam strasljivu.