Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E bas me zanima koliko testova imamo i cija su imena na njima? Dok se izreda prvi saf pa prvi red u crkvi i na politickim mitinzima malo ce ostati za nas i nase roditelje.
Prvi saf MORA biti rukovodioci ključnih organa vlasti i bezbjednosnih struktura, vojska, policija i medicinsko osoblje tu nema diskusije
tacno tako.............vec imamo gradjane prvog i drugog reda..........sada cemo imati one koji imaju pravo na zivot i koji nemaju
Uhh flautašica
Ma hej koga briga za ljude je l tako? nek su se oni u prvom safu istestirali, a doktori, sestre, apotekari, prodavačice, osobe koje moraju ici na posao, nasi roditelji.... oni ne trebaju, nisu važni je l tako? nisu oni ničija porodica, koga briga. eto im rukavice i maska, a i to previše. Daj budite jednom u svom životu iskreni i recite stvarno kako jeste, dosta nam je skrivanja i laganja. Necete nista suzbit ako ne testirate ljude, sa simptomima ili ne, da li su bili u kontaktu ili ne.
Sarajevo i Pjongjang 0 slucajeva
ajmo SDA glasacima ne dati da se testiraju
@MaksDizdar SDA krade izbore,to svi znamo. Narod ce se organizirati. Koga uhvate da mijenja glasacke kutije i sa odstampanim listicima,nece se dobro provesti.
TangoCepaDimije prije 45s Ma taktika je jednostavna. Ko se misli razboljevati nek pozuri. Dok ima testova i respiratora. Ko se zadnji razbole nayebo je.
Samoproglašeni sda feudalizam u svom najcrnjem obliku
Istestirajte sve koji kisu i kaslju, pa kad bude trebalo za one koji su stvarno bolesti necemo imati testova. Joj pameti kratke!!!
@ramce89 Kihanje uopce nije uobičajeno na korona virus, to prije upucuje na gripu ili alergiju.
testovi su za vip ratne profitere i njihove uhljebe iz stranki...ko ne vjeruje neka se proba testirati...ma kakve simptome da imaju...
pa i ti si politicarka, i ti bi ekspresno bila testirana ako vec i nisi, ne testira Seka licno svakog, i vas iz opozicije ima uposlenih na KCUS, ne kupi jeftine politicke pene u ovakvoj situaciji
svi su jednaki, ali su neki jednakiji
Ova situacija se baš ubila za priopćenja, saopćenja, molbe, apele, statuse, dosada uzima danak.
Samo sanjaj , testovi su za političare..