Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako to radi Naša stranka prebacila na ustavni sud presudu ,ovo je istorijska pobjeda BiH.
@gooUser922337x14 P
@gooUser922337x14 Ne radi to tako Nasa stranka vec Irma Baralija! Njeno clanstvo u Nasoj stranci nema apsolutno nikakve veze sa ucescem Nase stranke u ovom procesu. Kad je trebalo da se pomogne Irmi da uputi ovu tuzbu, Nasa stranka (ciji je i tada bila clan) je rekla da "nema para". Manite se suplje... Bravo Irma i SAMO Irma!
Nista se nece dogoditi, ni prva ni zadnja presuda koja se nece ispostovati.
@Kamenica na žalost. Da EU nije licemjerna (kao što jeste), ne bi trebal pustiti niti jednog političara koji je protic provođenja sve i jedne presude suda u Strazburu da pređe granicu EU (uključujući i njihove porodice) da pređe granicu EU.Fino ga sa granice vratiš u ovu diskriminatorsko zaostalu vukoj binu pa sve dok se ne provede presuda, mogu ići samo na meso u Jablanicu i na kupanje na Darivu.
Ali u BiH se ne poštuju odluke suda ...već smo se navikli na to ...da nema sankcije ...da nema kazne ..za one koji krše zakon...
ja blesave žene :D
Crknite dušmani, bit će izbori u Mostaru!
Irma, jesi udata, imaš momka. Hoćemo li izać
Prema tumačenju mitomana, secesionista, nenormalnih...... Presude su tu da se proizvoljno tumače, negiraju i krše, tako da nemam sumnju kakav će rezultat biti! ;)
Jest pohvalno to sta zena kaze i hoce civilizaciju da gradi, al sta srbi imaju od toga? Pisi propalo u startu.
Sve dok ne bude elektronsko glasanje vecina naroda ne vjeruje u izbore.Sta mozemo uraditi bez elektronskog glasanja na izborima ? NISTA !! I tu se svaka diskusija zavrsava.
HEJ KAFANO DRUG MI NISI BILA ,TA ŽENA MI BOL ZADALA, TI JE VEĆOM UČINILA.(nagradno pitanje ko je kafana u ovom stihu).
Kako si paglu ustaško jaje
Jest lijepo vidjeti pismenu osobu....
Mozes sa tim papirom dupence obrisat to ti je realnost.
Kad ti isucu prijedloge na sto odmah ces stati u red za njemacku radnu vizu
Da nije zalosno bilo bi smjesno....