Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ima ovsj Zukorlić sa BiH, eno mu Sandžaka i Novog Pazara pa nek tamo mudruje sa vehabijama
@oblutak123 To ti je vrh diskusije o sveukupnosti lika i djela jednog oštroumnog muftije ili ima još neka fašistoidna floskula u tvojih 2 grama moždane kaše?Ne žive Bošnjaci samo od Pofalića do Latinske ćuprije.Bosna i Hercegovina treba i ovakve ljude koji će joj otkrivati i rasvjetljavati nepoznate momente u identitetu, formirati jednu intelektualnu podlogu koja će imati obrazovni, vaspitni pa i propagandni aspekt, zašto da ne.
@oblutak123. Kad bi ti malo izasao iz svog sela ili se informisao da Amerika kupuje mozgove po cjelom svjetu bez obzira ko je i sta je!? Dakle ti si dokaz da si na strani SDA gdje su uzimaju podobni a ne povoljni i pametni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Večna je samo Republika Srpska...
Sta ste se okomili na Zukorlica, mozak pojedinih zaista je jadan. Nije ni cudo sto nam je ovakva vlast, jer ni narod nam nije bolji. Pogledajte koji intervju od covjeka i pogledajte sta o njemu misle oni koni imaju iskustva sa njim licno, pa onda pricajte i kritikujte ovog covjeka, jednog od najjacih Bosnjaka trenutno.
Zukorlić akamedik usred Bosne?! I onda pjenimo na odnos Srba i Hrvata prema Srbiji i Hrvatskoj!
Zastupnik u skupstini Srbije, kreira nešto u BiH !!!
@StariSarajlija A što Dodo i njegova kompanija svako par dana u Beogradu ništa, a? Naš problem i jest što se prema svima pravimo fini i "ne želimo biti kao drugi", a oni nam ga utovare iz dana u dan
A sta kreira Vučić u RS,stvarno ne mogu da vjerujem da ovo ne možeš da shvatis,da ti pokušam pojasniti mada mislim da je uzaludan trud,hrvati zive u hrvatskoj i bosni i naravno super saradjuju,srbi žive u bosni i srbiji još bolja saradnja, bošnjaci žive u srbiji i bosni i ne saradjuju nikako,a zašto ne bi saradjivali kao i srbi i hrvati ZAŠTO??????jel tu sad jasno, sumnjam...
Zukorlić akademik ?
Ljudi, meni ovaj Zukorlić najviše liči na šejtana!🎃👿🧛‍♂️
Niti BANU niti SANU a niti HANU nego gradzansko ustavno uredjenje i vojsku na granice prema susjedima
@josifvisarionovic GrooooooDŽoooonskoo ...vojsku na granice prema susjedima.De još koju da čujemo pametnu.Šta ćeš popiti, častim?
Zukorlicu u Srbiju i tamo rovari .
Zokurlic ima kapacitet znanja neho li cjela kreezuba sda, Koja ga pokusava skloniti sa scene
Zukorliću, diko naša.