Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi volio da imam račun s kojeg mi mogu ukrast 18.000 maraka a da ne skontam.
Ako je ranjavana dvaput, onda je ok
To je zemlja u kojoj se krade na sve strane. Suti i trpi bice bolje. Za popi*dit
Sjetite se ljubljanske banke, jugobanke, Hypo alpe Adria banke (sad adiko), bobar banke... Koliko su oni klijenata u crno zavili, pa se niko nije ni zacrvenio.
Jbg nije namjerno 😂😂
Ovo je rekord..niko ne krivi neku stranku il licnost stranke neke.
Problem je što više ne izdaju knjižice kao fizički dokument o štednom računu, nego te tjeraju da koristiw uslugu elektronskog ili mobilnog bankarstva. Stariji ljudi to ne koriste, a nemaju ni knjizica na kojima piše trenutno stanje i tako neko od uposlenika može slobodno potkradati klijente ili za sebe zadržavati dio od dobijene kamate a da to vlasnik računa i ne skonta
@RundoCC nije tacno kada polozis novac dobijes otplatni plan na kojem pise za koji period ces imati koliko novca.Ako nije orocen ides u muinus jer se placa ako orocis dobijes tacno koliko moras da imas nakon isteka u ugovoru pise tako da ne lupetaj.
@RundoCC Tako su je vjerovatno i uhvatili. Sta sa oročenjima koja su istekla? Dobijes pismo da se orocenje automatski lrodužava po nekoj minimalnoj kamatnoj stopi. Koji otplatni plan?? Pratila je ova pojedine klijente, ko su i sta su, kolkko su aktivni odnosno neaktivni itd itd.
I ne objave koja je banka u pitanju, pa mozda smo i mi imali racun u toj banci a nismo skontali da nam je skinuto nesto novca.
@kliksovackliksic ...UniCredit Banka
A i ona garant sere kako nam politicari ne valjaju bla bla a ona dzepari gdje stigne, lopovski smo mi narod, niko sebe ne vidi kakav je
@Mallton1385 jarane ovo je jedini iskren komentar od jutros evo
Vrijedi li obraza i casti ovo da te stavljaju po klixu kako si dzeparos bijedni, ja mislim da ne vrijedi
kako ove sitne ribe uhvate odma,a krupne milionere caste..a moja drzavo..
Unicredit pljačka bh građane svakodnevno i bez lopova zaposlenih u njoj. Imaju niže naknade za plaćanje računa u cijeloj EU od naknada u BIH. Nameću ljudima agresivno pakete za vođenje računa iako nekome ne trebaju sve te usluge, a nerijetko ucjenjuju tim paketima klijente. Arogantni su i prepotentni kao da su šalteruše vlasnice banaka, a ne obične tipkačice. Sreća da ima i drugih banaka u BIH
Ja glupače... Sad će izgubit obraz, dobit godinu uslovno i tih jadnih 18.000, a mogla je fino dići 20.000 i vraćati 33.000 sljedećih 10 godina.
Kao prvo, radi se o optužbi. Svak svakog može tužiti, a tek ako dođe do presude koja nije oslobađajuća, onda je tuženi kriv. Kao drugo, u BIH se ukralo više stotina miliona, a tupava rulja koja bali po ovom portalu ne haje. Dodatno, u BIH najveći lopovi hodaju slobodno (vrhovi svih stranaka i političari). Ovaj lov fukare za sitne krađe (u odnosu na ukradene milione) je medijski popraćen da se rulja izbali
kleptomanija je teška bolest
Sramotit se za 9000€, toj ne gine 10 godina..vidiš na slučaju Srebrna malina kako se kradu pare