Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko place za lovom od maticnih celija, neko za lovom od focanskog peleta, neko za svicarcima i kamatama, neko za neisplacenim platama posteno zarađenim kod privatizacijskih tajkuna. Svi kolektivno placemo za Njemackom.A nadlezne boli neka stvar,njima je najvaznije ko ce biti vlast, ko nece biti vlast.Al nema veze, srest cemo se svi u jednoj dolini, to je jedino sigurno.
@4fun odličan ti koment :-))
Oni nama Reufe prodaju muda pod bubrege To je najjača u zadnjih 30 godina
Ponovo klix prenosi polovicne informacije koje stizu iz Srbije , sigurno neki konkurentski rat, da bi mi uvijek bili prevaren narod. Ja klijent cryosave sam uredno dobila obavijesti iz Svicarske da ce uzorci biti premjesteni, logicno ugovoru koji sam potpisala kaze da to mogu uraditi bilo to zbog finansija, zemljotresa svaka banka se moze odluciti u datom momentu da premjesti uzorak u drugu drzavu, kao sto je definisano da banka moze promjeniti vlasnika, tako da ne pisite gluposti!
Tako je kad ljudi hoće da se "obezbijede" za budućnost 30 godina unaprijed, pa krenu da posluju s neprovjerenim subjektima koji se dobro reklamiraju. Uz to se "klinče" kako su oni "obezbijedili" svoje dijete, kako je to super, kako svaka moderna i "normalna" osoba to mora uraditi, pa i podići kredit, a garancije za isto su ravne dobitku na lutriji.
Znao sam od samog početka njihovog reklamiranja po Tv o gostovanjima na istim da su lopovi,muljatori!Previse im je "smrdila" prica!
Banja Luka Aleja Svetog Save 59 78000 Banja Luka/BiH tel.: +387 51 213 640 mob.: +387 66 808 300 e-mail: [email protected] https://www.genetskitestovi.com/index-ba.php
"FAMILY-PLUS" d.o.o. Banja Luka Aleja Sv.Save 59, 78000 Banja Luka 051/357-050 [email protected]; [email protected] www.cryo-save.com 4402987380000
Bas me cudi sto je neko papka presvuko u sarajevu
Ovo je jedna fina zestoka piramida... Mocno je sto je trebalo 7 godina da prvi zatrazi celije..
Ovi su gori od Hastora.
Eto a kazu svicarsaka je sigurna u svim sferama
I da se razumijemo, nije isto kad nešto ostaviš Švicarcu da ti čuva ili kad ostaviš Poljaku. Iako je u ovom slučaju Švicarac zakazao.
Uzeli 25 miliona Eura. Neka svako upiše komentar sa imenom osobe koja ga je nagovarala da investira u u zdravlje svoje djece na ovaj sumnjiv način. Ima nekih imena već navedenih, pa hajdemo dati primjer onima koji nasrću sa "dobrim" prijedlozima.
Elma Mrehic...nasa poznata geneticarka....njihova uposlenica..mozda moze dati koju informaciju vise...
Sve ovo treba strpat u celije.
Pa gdje je sada Amra Silajdzic koja je na sva usta reklamisala ovu firmu? Sto si se bona usutila,hajde malo se slikaj sa stomakom da te gledamo po sred SCC!!
@normala99 uzela pinku i cao
Hahahaha navali snobovi pohranjivati matične ćelije hahahahahahaha, vratite nam ćelije hahahahhaha