Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da ganjaju ubice djece, banjalučko tuźilaštvo ganja tamo neku oyebinu koja maše zastavom.
Trebaju ova dva gospodina tužiti genocidnu, senocidnu, incestoidnu rusko-srbsku podguznu maloumnu i neposmenu dodikistansku sirotinju za uznemiravanje. Koji je sljedeći potez da zabave ojađene i izgladnjele Dodikistance sa penzijom od 180 KM? Hmmm... znam! "Naš genocidni sudjija će tužiti Nasera 107. put i ponovno popušiti ku*činu!"
⚜⚜⚜ PRAVDA ZA TOKIĆA I BAJRIĆA! Guslajte ga vlaškododikanski sirotani! ⚜⚜⚜
budale. bolje bi bilo da u BL štampaju toalet papir sa ljiljanima nego što se bave ovako nebitnim stvarima
a sta je sa zastavama herceg bosne po hercegovini, kada se to regulise i kada se regulise da se na granicama iz crne gore postave drzavne zastave i table sa natpisom bosna i hercegovina a ne dobro dosli u republiku srpsku onda mozemo mozda spomenuti i ovu situaciju, a do tad neka se svi poklope po usima
Budale, više rpskih zastava ima u Federaciji, to otvara prostor da se za svaku zastavu koja ne paše vodi proces.
haj ne serite.......bavite se sitnicama i glupostima !