Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo da zivite u cumezima al ono sto vam treba biti vaznije jeste da se nikad ne udruzite sa bosnjackim i hrvatskim studentima jer cuvajte svoje srbstvo, budite ponosni sto zivite u Republici Srpskoj!
ti nesto muljas.
@Srbendaa Zaboravio si da dodaš, da će im negiranje genocida uveliko pomoći u tom očuvanju "smrdstva"...
Sad ce doci onaj sizofrenicar pod Integrator ili MaloVozdaMaloSutra da prica o bosnjackim fekalijama i Sarajevskim kanalizacijama i prica kako je Banja Luka metropola hahaha
Braco srbi, nisam znao da je tako dobro u boljem dijelu BiH... :) Ali do vas je, dokle god je studentima draze kafenisat po citav dan, nego se organizovati i kao jedna mocna grupa poljuljati rezim medjeda, za bolje sutra, vas i vase djece... kisnut cete jos mnogo godina u domovima, ne samo studentskim nazalost.
Obavezno istaknuti zastavu Genocidnog Djikanistana na celo kolone, kako je i obicaj tokom studentskih demonstracija u Genocidnom Djikanistanu.
ako podržavate one koji su činili ratne zločine i genocide ne zaslužujete ništa bolje
Eee, mladost, nekad je bila pogon društvenih promjena...ovi danas gori od uhljeba!
i ne zaslužujete bolje , mene bi grizla savjest da živim u genocidnoj tvorevini , još podržavat to ...
@SenatorBL de prvo skontaj šta si htio reć , jer nisam sebe ne razumiješ
@vitezovi_reda_zmaja zašto bi mene grizla savjest , nigdje u historiji neće pisati da su Bošnjaci izvršili genocid nad nekim , kao što će ostati zapisano da su srbi genocidan narod
Ne živite vi u ćumezima, živite u ćumezu (jednina), a on se zove 'RS'.
Taj Tesla nije baš nešto kakav je Radovan Karadžić. Što je srpskije ime doma to su bolji uslovi, jer tako to u srpskoj funkcioniše, nek je i srpstva pa nek je se i gladno.
@gitar4 Tesla nema veze sa Srbima ni srpstvom.
@RayDonovan1 Ko god se ikad od muslimana izjasnio "Srbinom" ili "Hrvatom" to je samo dijelom njegov "grijeh", a ustvari je najviše pokazatelj falsifikatorstva, nedemokratičnosti i siledžijstva u naših susjeda. Uzelo silu u ruke i ne dozvoljava ti da ostvariš svoja najosnovnija ljudska prava. I svaki Bošnjak koji danas oklijeva da li biti Bošnjak nek jeebe sebi maater kad je neznalica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daj pošaljite traktore sa prikoljic u federaciju da vam pošaljemo slame
Što ti je srbin, odmah bi biznis, na crno, prevariti u vaganju itd itd .... 🤣🤣😉😉 Mislio sam bona kao humanitarnu pomoć 😝🤣🤣
bravo studenti samo naped