Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ste ugasili FB komentare i dozvolili PSIHOPATI da se i dalje izivljava sa imbecilnim komentarima. Zato molim Redakciju da vrati FB komentare na članke o protestima u Banja Luci, da se kreten smiri! Hvala!
samo vi mislite da je park vas, pare su u pitanju !!!!!!
a što ne odu u Pi.č.kin park pa ne protestuju ? nisu još zgrade nikle.. ili njihovom Bogu iz Laktaš Citya da ga zamole uz tri prsta ..
Ajmo,genocidasi!Napravite nesto za sebe,NE DOZVOLITE,DA STE VJECNI PARAZITI U BOSNJACKOJ BOSNI I HERCEGOVINI!
sta je ovo vako http://www.vidisliku.com/galleries/Smesne-slike/TESKO-Bogu-S-Nama-Kakvi-Smo.jpg
kakvi su to natpisi kukala vam crna srpska m.a.jka !? kakva je ova danasnja smrdska omladina ! gdje su natpisi ´´ovo je Smrdija, Kosovo je srce Smrdije, s verom u Boga, pobela ili smrt, svi Smrdi u jednoj drzavi, S.R.atko djenerale, Smrdija do Tokija.......`` i jos pisu latinicom ! to je izdaja serbske pradedovske vere!
Ko piše,moj siše..... :P
bolje da su sedili kuci i navijali za kockaste