Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žive čitav život u lažima, slušaju priče o izmišljenim pobjedama pod vodstvom izmišljenih kraljevića, priče o tome kako su nebeski narod a svi su protiv njih... Kako je onda čudno da svaki dan izmišljaju nove laži?
crnadak je svoje odsvirao....istina klepio je dosta para od bakira i bosnjaka ali nije napravio republici srpskoj neku znacajniju stetu....pre bih rekao da je puno vise ostetio bih zajednicu....
@dulekrele ...vrati se u stado da ne napiljkam pujdu na tebe ovco....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da NATO nije ZAUSTAVIO Armiju BiH i HVO pred Banja Lukom 1995, nikad ne bi bilo RS !!! IDIOTI treba spomenik da im PODIGNETE !!!
Vidite kako se zajebavaju, a mi sve to placamo!
@gargantua I mislio sam na sve BH politicari.
sta je sporno, bh institucije su donijele odluke da se ide u EU i NATO ...
Dobar šljem za izlijevanje sKeptičke .....
A pa ništa novo , već smo ih vidjeli iznad Sarajeva kada su stajali ispred džipa na kome je na mrtvačkoj glavi šljem UN-a , e sada su opet šljemovi ,trebali bi biti malo kreativniji
AKO NECE NATO PRAVAC PASALUK I PROBLEM RIJESEN
"Srbi su narod bez zakona i bez vjere. To je narod razbojnika i terorista." Jacques Chirac, predsjednik Francuske, lipanj 1995., na sastanku šefova vlada država članica EU)
Gotovo sve napredne zemlje su NATO ili EU. Svojim stavom Dodik i RS zapravo pokazuju da zele da zadrze jad, bijedu, jak uticaj Rusije, nestabilnu BiH i hrane expanzinisticke nacionaliste u Srbiji.
Odbornici gradske skupštine raspravljaju o prijemu u NATO. Vidjela žaba gdje se konji potkivaju pa i on digla noge. Da ih sad neko pita što su uopće donijeli šljemove u salu, 90% ih ne bi imalo pojma.
Toliko protiv Natoa, a bjeze svi trbuhom za kruhom u Nato zemlje!!! Pa ko je ovdje lud!!??? Kakve su ovo budale pobogu???
pa naravno da je tako.. politicari u RS-u samo jos svoj narod lazu..
Nista nije pogrijesio
Srbijanci su Pokemoni
Sakupi ih sve
crnadak je svoje odsvirao....istina klepio je dosta para od bakira i bosnjaka ali nije napravio republici srpskoj neku znacajniju stetu....pre bih rekao da je puno vise ostetio bih zajednicu....
djikani da nemate prekoDrinskih srbocetnika , nebi se vi smjeli tako ponasat u Bosni, u stvari nebi vas ni bilo...
@AOK ...istina...ali imamo....a imaju i oni nas kad zatreba....tu su braca da se pomazu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)