Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"i da se ne stidimo Srebrenice" to je vec poznato da nemate osjecaj srama jer ste ljudski talog, skladiste genetskog otpada ... ukratko smece.
daj ga materi po vasem starom obicaju
Za ove SDA gibone limitirane! Dodik trazi povod za eskalaciju za pocetak sukoba, da bude " muslimani teroristi, krivi , evo vidite" ! Trojka dobro balansira jest degutantno slusati uvrede svaki dan! Ali ubise ga sankcije unise ga sudski procesi, nema vise krast na izborima, nema da se drzavna imovina moze prodavati i te pare krasti....a najlakse je poslat Heleza ili slicnog da mu je...nanu naninu. Al polako doce se i do toga!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Orgije genocidaša koji preziru civilizovanost
Genocid u Srebrenici je bio kaze dodik zasto ovu izjavu ne pusti recimo hepi televizija ili na utakmici derbi partizan crvena zvjezda dok najavljuje sastave spiker objesili bi dodika na brankovom mostu bez Bismila da izuste.
Sve je to koordinisano, ujednačeno i sa jednim ciljem, što više otežati i razvući kako Vulin kaže "morat ćemo se povući iz RS" odnosno "Srbija gubi RS". To je istina koju nijedna kaž i izvrtanje teza ne mogu zataškati
Svo zlo već 30 i više godina dolazi iz Beograda, sve će im se vratiti kad tad ako ima imalo pravde!
Podivljalo sumsko pleme
Ko do sada nije vidio da sva poganština u Bosnu i Hercegovinu dolazi iz Srbije. Srbija podgrijava ent, rs da veličaju ratne zločince i negiraju GENOCID nad Bošnjacima, u ne samo u Srebrenici, nego u Višegradu, Prijedoru, Foči..... Ovaj tzv. miting je pokazao da je duduk i comp. narodu dobro isprali mozak, ako ga ikako imaju. Sačakajte maj i Rezoluciju UN. THE END.
Kako ovi Srbi ništa ne kontaju da ih je Dodik htjeo odcjepit davno bi to uradio ovako je samo bacanje prašine u oci narodu da im skrene pažnju od dugova, od siromaštva, od loših plata od lošeg standarda itd
Ljudi moji, kad shvatite da mi njima trebamo a ne oni nama, tad više neće biti nijednog od njih u politici. Što da te neko naziva ovcom, a stvoren si kao čovjek?!
Bogami su ameri odlučili da svog čovjeka puste do kraja. Šta je u konačnici, može se naslućivati. Nato raspoređen, ludilo može da počne. Promijenio je stranu i na njegovu žalost ….
Ne zavadjajte narod
Kako genocidaši identično razmišljaju.
mrš zlotvori
Sutra je dzenaza u Kljucu ubijenoj Botonjic Dervisi, starica od 70 godina ubijena i zatrpana ko zna gdje, da bi bila pronadjena 30 god poslije. I dodju ti ludjaci koji vjeruju da ce genocidna tvorevina biti drzava i pricaju o tome ?? Samo ludjak moze da vjeruje da ce genocidna tvorevina biti drzava, to se NIKAD nece desiti.
Beee. Idite u rat ali negdje drugo grobovi
Svaka šutnja pa i odobravanje naroda je ustvari slaganje sa onim što se desilo tj katarza = nema! Svako zlodjelo je neko učinio u svoje ime, a ne komplet naroda. Stoga, ako narod u entitetu odobrava i šuti na ove "civilizacijske" ispade, onda nije ništa bolji od ovih što pričaju. Rat, suludo, sankcije definitivno komplet entitetu jer oni biraju ove na bini. Nisu sami dobili vlast.
Ratko Mladić je srpski heroj koji je smo branio svoj narod.Sramno je napadati Mladića, a ne govoriti o svim onim žrtvama koje su počinili muslimani nad srpskim narodom. Kakvi su to dvostruki standardi?
Sratko🤣🤣🤣
U pravu si izginulo je i Srba puno i ko muslimana.Postujem.Al ovdje je problem sto je u Srebrenici i oko nje iz škola hala stadiona i ostali objekata izvedeno I ZA CETIRI DANA POREDANO STRIJELJANO NEKA JE I PET HILJADA MUSLIMANA.Nisu se vodile nikakve borbe nego samo redalo za streljanje.Da je u borbi boze moj nebi bio problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)