Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda sto ste pokrali dali Torabiju da vas lijeci..😊
Imamo mi kiosk u po cijene 😉
Sreca pa se jos nije I utusio bas bi bio cirkus
Bitno je da pare nestanu, a kako ce se poslije to ce se rijesit kao uvijek... 😂😂
Naravno da ste zasluzili sve do jednog zar se niste vise nakrali pa sad vam kriv momak sto vas proziva pa to su njegove pare kretenu i naroda BIH a ne vase .Treba da se stidite gladnih ljudi.
Ko o cemu, srbin o klanju.
Ju ju sto su osjetljivi ovi nasi politicari. Sad gradonacelnice na bolovanje zbog psihickog stresa.
pa sta sad ovaj se kupao u kanalizaciji
okupa se ti u kanalizaciji, nije lose
Ovoga kao da ga je Crni Guja napravio
Klix je vjerovatno htio napisati "u redu" a ne "uredu".
Vi bi samo klali me'ščini...
Radojcicu objssni ovo djelo svoje arhitekture..unistavas grad rodjeni..jeftinim spinovanjem pokusavas da obesmislis djelo ovog momka.
Čovjek fino kaže da je problem kanalizacioni kolektor koji je odavno zreo za rekonstrukciju, ali hajde to objasni ljudima.
@GCMx64 Kišna kanalizacija nije mogla da primi toliku količinu padavina. Nije bio potop samo na tom kružnom, nego na još nekoliko lokacija !
Ocito da je BL htjela da preduhitri SA po dundjerskim inovacijama pa je tako napravila kruzni tok sa bazenom koji se puni iz oblaka a prazni prskanjem ispod tockova. Igore svaka cast na umjecu!👌👏
na Laušu su Bošnjaci 4 augusta 1737 godine potukli krstašku vojsku sastavljenu od škutora, huna i nijemaca u slavnoj bici zvanoj Boj pod Banja Lukom
Inače, u naselju Lauš je prošle sedmice otvoren osmi kružni tok u Banjoj Luci koji je izgrađen u protekle dvije godine...... 650.000KM x 8= pet milioncica i dvije stotine hiljada/tisuca markica.....