Komentari (331)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DODIK UBACIO SVOJE LJUDE NA NJEGOV SKUP KAKO BI PRAVILI NEREDE I ONDA NESRETNOG ČOVJEKA OPTUŽILI. Prljava političarska posla. Nadam se da narod neće biti tako glup i naivan.
UBILI COVJEKU SINA JEDINCA, SLAGALI DA GA NISU UBILI, BACILI GA U KANALIZACIJU ZVANU CRKVENA, PROGLASILI GA NARKOMANOM, HAPSILI GA, TUKLI GA, NECE DA OTKRIJU SNSD-ovca KOJI GA JE UBIO, DOVELI SRBIJANSKU STOKU DA RAZBIJA BABAMA GLAVE I DA DJEVOJCICE PENDREKA I SAD MIU ZABRANJUJU I PROSTESTIRATI? MILORADE CAUSESKU, PA DOKE VISE?
CIM ONI NECE DA OTKRIJU IME UBICE, ON JE NJIMA BLIZAK NA VRHU I DRZI IH ZA MUDA, PA NE MOGU TO URADITI, NEGO GA KRIJU I PENDREKAJU NAROD.
I ovo demoklratija?! Daleko je to od bilo kakve demokratije
Pa u FBIH jeste demokratija, zvanicno jeste. Ne znam sta rade nezvanicno, medjutim dok god ne izadju suprotni dokazi, oni jesu ZVANICNO demokrate. A Dodik? U genocidu, genocidni srbijanski kerovi prebijaju narod na ulici. https://www.youtube.com/watch?v=C-t9_H7IDJU
https://www.youtube.com/watch?v=xVlGtUbdbEY
moja je procena dace ovo govedo dodig nayebat ove godine ito cemu dragicevic yebat majku kadse rodio.
sto im ne stave bijele trake ko u prijedoru
Genocidna tvorevina lagano izdise....
...večeras ga balim svim napaljenjim Sarajlijama... Sve vas voli vaša Ogledalce rawaQu :)
Dabogdase satrali sami mamu bam Genocidnu
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
eheheheheh... smeta to Sefu policije i Sefu miletu...
Kraj jedne diktature
NIJE TO NIKAKVA BANJALUCKA POLICIJA, NEGO VUCICEVI BATINASI!
Bolje biti srbin u federaciji nego srbin u RS- u.
@happyallspirits Samo poredim 😊
Nece vam proci pokusaj da srusite Dodika. Niste uspjeli na izborima. Necete ni na ulici. Mali se petljao sa dilerima, htio laku lovu. Zna se kako takvi zavrsavaju. Eno ih svaki dan u hronikama. Dosta je bilo strpljenja Milorade, rastejeraj bagru.
Milorade, sa srcem i hrvabro protiv Banjalucana iz Istocnog Sarajeva, samo sto blize FBIH ako zagusti da ides kod Bakira u sef.
Borili su se za ovo cetnici , eto im sad . Na kostima tudje djece ne mozete graditi buducnost za svoju ... Zivjela RBiH i slobodno drustvo , smrt fasizmu sloboda narodu !
Samo hapsite. Ubiti čovjeka je u redu, a za prekidanje koncerta se ide u zatvor.
O sebi se zabavili... Stižu ih kletve i suze srebreničkih majki... I svih nevino stradalih... Na cijim kostima su kao nagradu za zlocine dobili taj entitet... Kao bijesna psetad... Kad nema ovaca kolju se međusobno... A još hoće da rs bude drzava... Pa poklali bi se međusobno