Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro će biti hapšenje zbog falsifikovanja maski
Pojavio se novi poglavica bejha Muslimana, neki Suljo Tabaković i obećao 250 milijardi dolara bejha Muslimanima ako glasaju za njega. ZNAČI PLAČEM 🤣
gosp.F falsifikuje respirator nikom nista
sve ce bosnjo pokusati prevariti i izmisliti samo da dodje do lahke pare, da ne zapinje
Koliko inteligentan mora neko biti da misli da može prevarit zakonodavno blast. A garant im je cenera u džep stavio, da se nađe za salatu. Jadnooo.
Zbog kršenja Direktive o sumporu u gorivima i nepoštovanja energetskih paketa o energiji i gasu, Evropska energetska zajednica uvela je sankcije Bosni i Hercegovini, potvrdio je Janez Kopač, direktor Sekretarijata Energetske zajednice.