Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je sve namjestaljka.Htio je skrenuti paznju u datom momentu. Donekle je uspio.
Nece cetnika nikada ni ufatiti cetnicki policajci. Bakire jebem li ti pleme i tebi i onom shoshonu i lagumdziji i svim balijama politicarima jer ste najveci lopovi. Za marku bi guzice dali, umjesto da se citava federacija digla i novinari, umjesto da su, kao sto to ovi sumadinci urade, odmah ppzovete napad na nacionalnoj osnovi, kako je nemoguce zivjeti sa srbima i sl. Majku vam jebem lopovsku. Da Bog da sva omladina otisla vani.
pa nece "policajci" tog tzv mupa hapsiti sami sebe valjda?
majmune ne kaci mi se na komentare jer nemam vremena ni volje da komuniciram sa psihopatama, idi fino doktoru on je placen za to
pistolj za pas i metak u celo po potrebi... otac ih cetnicki jebavao... napadaju kad su u omheru 5:1... stoka
Nije to ništa novo.Iznenađenje će biti ako nešto urade na tom pitanju. Oni drže crkvu u Konjević Polju na imanju Fate Orlović,mimo svih Božijih i ljudskih zakona i opet ništa.Ubili su čovjeka na polaganju kamena temeljca za Fehadiju i nikom ništa. Svakodnevno paradiraju,prijete i zastrašuju povratnike i to je dozvoljeno. Otimaju,pljačkaju i grade na tuđoj zemlji. Takve stvari nekažnjeno rade još samo ćifuti.
Pa to je sve nastimano od Dodika i njegove policije.
Nedaj se Nermine , Vukovar je uz tebe.
nije u interesu policije da ne rasvijetli ovaj slucaj..........naci ce se krivci.......no sta ce tuzilastvo i sud uraditi sa njima to je vec druga prica............svakako je ovo za svaku osudu.........ali nesto ne mogu da vjerujem da je to bilo samo onako.."hajmo nekoga izmlatiti i poniziti"..........sta ja znam nekako mi nisu ođe cista posla........neko mozda namjerno hoce da izazove "ugrozenost"