Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zločinačka krv ne da mira...
@SozeKeyser vala i za tvoju gramaticku krv bi se to moglo reci :)
@100kaa negacija se piše odvojeno od glagola... prvo malo prelistaj gramatiku i pravopis, imaš i na internetu a vidim znaš tipkati, pa se onda pravi pametan ..
U Ukrajini ratovao protiv pravoslavaca za interese Rusa. Ukrainci i Rusi su bratski narod blizak po svemu pa eto Rusija diže ruku na brata. Pitanje, dali bi Rusija prodala Srbiju i Srbe za neki interes, npr svjetso priznanje anketiranog Krima ili pak Donjeck, skidanje embarga itd?
Neznam odakle vam to da je terorista Jel samo zato sto je Srbin ps citav svijet zna da su srbi jedan miran i miroljubiv narod iso covjek kao turista
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
Sad ga sudit isto k'o i ona vehabijska govna. Isto sranje su napravili i govna jeli, samo iz različitih septičkih jama ...
Plati joju i miran 🤭
Nemoj me zezat. Zar je neko ratovao na stranom ratištu, a da nije musliman???
Zamisli koji tokmak moras biti da ides ratovati u drugu zemlju bilo koje nacionalnosti da je
Samo hapsi srbadiju, olos je to.
@Mafija ajd kad si tako nacitan, sta je rekla alijina islamska deklaracija koja je napisana deceniju i vise prije sanu memoranduma.?
eto ti nam reci šta piše u Alijinoj deklaraciji,dok u garašaninovom načertaniju doslovce piše da ne postoje Srbi u BiH !😜
p.s....isto piše i matca srpska prije 200 godina, valjda su oni tada znali ko gdje živi !?😜😂😂😂
neki komandos izgleda.
Wehbiaj i Cede...isto sve, cak i brade im iste.Kakva je razlika???
Troprstas se nije zasitio! To pseto je opasnije od pit bula! U azil s njim!
pa dobro Srbi barem uvijek ratuju na pravoj strani
@tomanija Što ga je ratovao, ratovao ga je.