Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladost - ludost.
Kad obolis nek ti ivo andric donese paracetamol ko gurabiju...
Jefto je dobar covjek i jedan od poznatijih banja Lucana sto radi iskopavanja oko Kastela sto radi Kupanja u vrbasu i pravljenja ostrva po vrbasu slagajuci kamenje i mladji mu sin Jugoslav bio dobar djecak koji je nazalost poginuo u Ratu,medjutim za starijeg sina mu nemam bas nista najbolje reci osim sto je bio u ratu Hostapler,Siledjija,pjackas,majmun koji je i svoje najbolje prijeratne prijatelje mucio,tukao,ubijao hodao po starom zanatskom centru u banja lucu i presretavao svoje skoske prijatelje Muslimane i Hrvate koje je tukao i vodio u kastel na mucenje kod pokojnog Bisica (Boxera) koji je hvala bogu crkao!
*** li te dr.dabić
Kakav car. :)
Je li ovo onaj sto je krstio obalu po obalu Vrbasa, koju su usput sve do jedne napravili Bosnjaci?
ubiti.po.viđenju 27.11.2013. u 15:58 00Poseerem ti se na kuran i na potočare, krmak ti mater yebao na bajram ujutru! E tebe treba po vidjenju rijesit muka i lude glave na vaskrs materi svojoj bio muz a cerki zet.
E ivo se baššš raduje što je ovakva tradicija u njegu čast osnovana. Baš sve što je napisao i sve što je htio sa svojim pisanjem je ovu tradiciju.. i ovakve članke na klixu... Baš obrazovana nacija.
nije jefto jedini sto se smije kupati :) http://www.youtube.com/watch?v=3WQEJuTkO_M
Može Jefko u Vrbas kad cucla antifriz za zagrijavanje.
Ja sam se posr'o na ikonu svetog save u čast bošnjačkog kopileta ive andrića.
Poseerem ti se na kuran i na potočare, krmak ti mater yebao na bajram ujutru!
ako ima mu.da okupaj se ko jefto...pusti suplje price :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)