Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOOOOO Banja Luka, svaka cast narode samo naprijed velika podrska iz Zenice
samo istrajte u borbi!
Bravo Banja Luka!!!
koja bagra..ONAJ SA PISTALJKOM PUN CIREVA PO ONOJ GENOCIDNOJ FACI OD PREZDERAVANJA KRMETINE...phuj,m.a.m.u im spalim fasisticku
eto vam Dodik, hebo vas Dodik
Zasto Banjalucani nisu izlazili 1992 god ipred kamijona kadu su vozili nesrbe iz njihovog grada. Građani Banja Luke budite svjesni da ste kao i uvjek izigrani i ponizeni od okolnih i lokalnih papaka. Uzivajte jos koji dan u zelenom picinom parku.
Smijesan je svako ko misli da ovde nece nici ono sto je vlast zamislila. Isto ko sto i u Sarajevu nikne ono sto lopov (vlast) zamisli. Na Marin dvoru su legalizovali 3 zgrade sa desetinama hiljada kvadrata i nikom nista. Ovi bar imaju dozvolu za izgradnju.
http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=610342108603560549#overview terrible tows toddler??
dosadni ste više s Banjalučanima a i oni više s tim \"parkom\" al majke mi
znamo, sestra ti voli dobiti vrbovim prutom po dupetu
Ostavite samo vrbe njih ne sjeciti ZNATE VEC STO...
Ako Grand trade ne uspije izgraditi zgradu u ovom parku, samo nek prebace investiciju u FBiH. Siroko rasirenih ruku cemo ih docekati. Posto su oni investitor, dati cemo im jednu od atraktivnijih lokacija u Sarajevu, recimo Vilsonovo. Kako bi samo bilo lijepo imati par zgrada sa pogledom na Miljacku i Masinski fax. Dozvola se da brzo srediti, podobnim investitorima. Sto bi rekao nas narod: Haj ba ša ima veze.
Nema vise \"pice\" u Banja Luci.
Svaka cast, Banjalucani! Narod treba cesce izlaziti na ulice i bagri pokazivati zube na ovakav nacin jer je to jedini nacin da se ubrza rjesavanje brojnih nepravdi na ovim prostorima. Imate punu podrsku od raje iz Sarajeva. P. S. Ignorisite komentare ovih par uvijek istih frustriranih besposlicara koji svaki tekst proprate nacionalistickim vrijedjanjima bez obzira na temu. Dobronamjerni ljudi ce uvijek razumjeti jedni druge. Uzdravlje!
ljubi nemaju hljeba da jedu a vi se svezali j..e.b.e..n.o.g parka 7 dana za redom.
Iskreno, ovoga sto se tice, svaka vam cast. Je li moguce da se i narod BiH u necemu pokrene? Puna podrska iz Sarajeva. Sarajlije, kad cemo mi nesto uraditi? Bilo sta?
ima nade za suzivot. :) nedajmo da nas opet dele po nacionalnom savu. ko ih je.b.e