Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo BL :)
Vijest da će Mile Radišić, doskorašnji stanar zatvora na Tunjicama, banjalučki tajkun i kum entitetskog predsjednika Milorada Dodika, graditi stambeno-poslovni objekat na zemljištu pored Medicinske elektronike (zbog koje je i bio u zatvoru) proširila se kao požar Banjalukom. Na mjestu parka, Radišićeva firma “Grand trejd” gradiće veliki stambeno-poslovni kompleks. Kako je najavljeno, na površini od 30 hiljada kvadratnih metara biće sagrađena tri velika objekta, a cijeli kompleks trebalo bi da bude završen u roku od pet godina. Izvođač radova je firma \"Butmir\" iz Sarajeva. Vlasnik ove firme je Husein Sejo Hasibović, jedan od optuženih, a potom oslobođenih, u aferi “Reket SDP”. Kako mafija saradjuje, a mi??
Pozdravljam ove zatrovane komentatore, koji sve, pa i nečiju smrt, koriste kako bi produvali svoje ventile, uzgajane po planinama i zaseocima. Znam da biste rado svoju \"kulturu\" ugradili svim ljudima, ali na vašu žalost, ne ide. Ima nas i sa asfalta. Trenutno vam nekoliko stvari ide u prilog: u Sarajevu dva života, u BL pet. Sve pismeni, primjerni momce, širokih pogleda na život. Niti jedan mrzitelj svega tuđeg i pitomog, niti jedan Vuk ili Herak. Vidite, kada vašoj sorti nešto ide u prilog, obavezno se zbrajaju ljudske žrtve. Kada na semaforu ugledam prosutu pepeljaru po asfaltu, znam da je neko od vas prošao tuda. Da je prošao neko od ovih sedam dobrih ljudi, vjerovatno bi pokupio to što ste vi izbacili iz svog trulog auta. A vi nastavite pojačavati džiger muziku dok točite cenera dizela, a mi ćemo se smijati i pričati o lijepoim stvarima, koje vama vjerovatno izgledaju kao naučna fantastika.
@ znate eeee moj glupane, prvo provjeri to sto pricas....cirilica je nase pismo ubleho glupa.....aaa ti si pravo govno kad mozes tako nesto govoriti za mlade ljude....iskreno meni je zao sto si ti prezivio i takvi tvoje vrste..
u bosni se pisalo bosancicom i tako se naziva bosansko pismo u poveljama bosanskih banova i kraljeva nigdje se ne kaze cirlica vec jasno i citiljivo bosancica duvaj ga tursko ko.opilani zvani servijan
@ cirilico pokakim ti se na tvoje pisanje i ovaj portla klotorix koji do dozvoli !
ne moze, kad padobranaca padne bar jedno 50 tak ond se javite !
Kaki mi se i to dobro !
dismr uzasno im dismrrrr park
pa nije ni čudo da se park zove \"PICIN\". banjalučanke bile i ostale najlakše za povaliti u cijeloj bivšoj jugi
je pocelo!
Ма овој лоповској мафији треба показати гдје јој је мјесто. Бањалучани, покажите да сте друштвено одговорни и дођите вечерас у 18 сати у парк да поручимо Зградољубу Давидовићу и мафији шта мислимо о њиховом пројекту!
kakva se ovo nakaradna slova pojavljuju, crno pismo morije, oči zabole gledajući
У Босни се увјек писало и цирилицом и латиницом, па не видим разлога засто не би и на овом порталу;) У здравље!
ja jos nisam usao u parkove
Hajmo uzeti autobus i pravac iz Sarajeva u BL, da damo podrsku ovim ljudima. Svaka cast Banjalucani ;) Rusimo ove, koji nas truju nacionalizmom. Hvala sto niste izasli na ulice da date podrsku ratnom zlocincu, to pokazuje da je i vama i nama dosta klanja.
dobicete ku.r.ac