Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze Federacija cijela dosta nauciti o Banja Luke same... Pogledajte skup za davida, akako je popracen za Dzenana. KATASTROFA!
pa kad su svi dosli u BL da ruse predsednika Mileta. Nadali se kao lisica u ovnova jaja al murov...jak je Mile, nepobediv jer je narod uz njega sto cete videti u nedelju
Aj ne seri, ništa drugačije se nije desilo u BL u odnosu na SA niti će imati ikakvih drugačiji posljedica (nažalost), ali balija uvijek hvali tuđe, a svoje ponižava, MRŠ!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve go Bošnjak došao da ruši RS a predvodi ih stari narkoman.
Hadzikadic je covjek koji nam treba,ima viziju,sretno do pobjede. Neki kažu: 'Ne želim Fahru, pa ću glasati za Šefika.' Drugi opet: 'Neću Čovića, pa ću glasati za Komšića.' DOSTA!!! Kada ćemo prestati da glasamo PROTIV i početi da glasamo ZA? GLASAJMO NAPOKON ZA NAJSPOSOBNIJEG!
Ukidajte tu tz xx i vidjecete slobode
"Nismo se bojali nereda, jer kakva god to bila policija, nikada ne bi išla na goloruk narod. " Kakav smiješan stav, iskreno se nadam da ces umrijeti u toj zabludi i da neces na goloj kozi osjetiti kako ta policija sluzi za odbranu i odrzavanje sistema a ne u korist gradjana.
skup U organizaciji "OTPORA", opet na 5 . oktobar, nakon 18 godina 2000-te palili Beograd za interes Djindjica 2018-te u Banja Luci kao podguzne muhe Mladena Ivanica
lijepi internet. Inače bi miletova medijska masinerija nastavila da ubjedjuje narod da teče med i mlijeko ...
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pravog patriotu za Predsjednika - Hadžikadić Mirsada - čovjeka koji nije ležao nikada na budžetu. Radnika u politiku! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Niti 1 KM naših para nije potrošio, ništa nije uzeo od nas. A jedan je od rijetkih koji je znanje stekao na zapadu a vraća se nama da služi. Nažaost, obično je obratno. HADŽIKADIĆA za Predsjednika! I neka je izasao iz emisije na FTV-u i sasuo im istinu u lice!! Momenat iz emisije na FTV-u: https://bit.ly/2R4aoGC
Ogorčena sam po ko zna koji put na te naše "medije" ako se većina od njih tako uopšte moze i nazvati! Da je kojim slučajem Angelina Jolie učinila triput manje od naše Lejle Hadžikadić, bila bi to udarna vijest!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Hadžikadićev fb live prenos gledao isti broj ljudi kao Dzaferovićev, samo što kod Džaferovića taj broj nije dosegao ni broj SDA kandidata na listama. Njega ni njegovi kandidati ne gledaju a Hadžikadića običan narod gleda! - facebook.com/mirsadhadzikadic Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN #novaBiH
Sve strani agenti na skupu..ne dajte da vas zavaraju..Pozdrav Dodiku iz Budve.
Strah je pozitivna stvar.
Srpska policija nikad ne bi na goloruk narod??? Imam osjecaj da sam usamljen i glup. Slazete li se?
Slažemo
https://slobodanvaskovic.blogspot.com/
Šta kaže Aida "Policija kakva god da je nebi napala goloruk narod" Policija "rs" koja je osudjena za genocid? Aida draga pa jel moguće da ti je toliko mozak uništilo to konstantno druženje sa pravoslavcima?
Kad je to policija osudjena?