Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gle što ih je Dodo doveo u suru.
nije to pošteno nikako, čuj jedno po jedno
Inace ne samo za ovaj clanak, nego inace, ovaj Klix pusi quuurac Banja Luci, "eto sve u Bluci lijepo, sjajno, bajno, a u Sarajevu sve lose i primitivno"? Je li vas to Dodik finansira kurve posrane?
@gooUser1584016874 Stavili kurve Simicke slike koje je stavio gradonacelnik Bluke Igor Radojcic?
@gooUser1584016874 ponekad je klix SDA portal, pa onda ustashki, a sad Dodikov. Ni Klixaši ne znaju više šta je :-)
Čoban poređo ovce i na ispašu.
ljudi u red stali a ne ko ona stoka u sarajevu
Strpit se 15tak dana i bice sve kako treba, samo da se u narednim danima ne desi ekspanzija virusa.
Super da fino čekaju i drže rastojanje 👍 Disciplina i nema panike, tako treba
Bravo, Banjalucani za primjer.
@Sindikatbotova Sta za primjer magarce posrani, stavili propagandne slike SNSD-a sa Twittera. Uslikali izmedju rafa u jednoj trgovini i to za primjer?
Hajde go user (dobar nick) savrseno ti stoji. Stavi se u samoizolaciju sa portala,ne siri virus.
Tako fino... U kolonu i drzi rastojanje.Nemoj da moraju pendreci da vas vaspitavaju...Malo tolerancije i da sjb ovaj virus.A sto ga brze sjb prija ce se zivot vratiti u normalu !!!
@gooUser1577704443 Problem Bosne je u tome sto je sve ono sto je pametno, mastovito, sposobno, otislo vanka. I onda se u svemu pojavljuje diletantizam. Tako i u ovom. Otkad su to slike koje postavlja predsjednik opstine Bluka Igor Radojcic, stvarno stanje stvari. To je isto kao da ste otisli kod gradonacelnika Sarajeva Skake na Twitter nalog i uzeli njegove propagandne slike. To je vrhunac diletantizma koji se i ne moze nazvati novinarstvom jer biti novinar na Klixu je nemoguce.
@gooUser1584016874 Budi ljubazan pa odes do BL.Razuvjeri me da je drugacije i ja cu te podrzati.Ja nemam vremena posto radim a i Zvornik je daleko.Posto radim u kladionici cekam odluku o zatvaranju kladionice gde cu se dobrovoljno javiti u Crveni krst.Mislim ako im sta bude trebalo pomoci da racunaju na mene.Ako matorcima bude trebala neka pomoc i sl.