Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izadjite opet na referendum i glasajte za dodu za jednu godinu....
Sjeba ih Dodo u 30 p materina
Ma ja dali im po 100KM i kazu mi smo svoje obaveze odradili. Isti su to lopovi kao u federaciji, nedajte se radnici i nesmijete popustiti ako jednom popustite znajte da ste popusili za sva vremena.
@drinskySrb Javi se popusimi da ti objasni, glup si ti vlahu.
@PIPUN2 Vlasi,najveca nacija na balkanu,ponos i nikad zaboravljeni,nikad agresori,opstaju uprkos agresorima,starosedeoci balkana,oduvek iste vere...ali ih "bosnjaci" zezaju...Puuuu stoko balava!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne dozvolite da vas kupe za siću .... Idite do kraja jer zadnji je čas da se nešto pokrene i okrene u ovoj zemlji ... ! ! !
Sjeba ih Dodo u 30 p materina
Neznam samo sta to oni rade ili sta su radili kad vozovi svi zahrdjali i nevoze. Ja neznam kako voz izgleda u rs.
Sve to raspušćat i ukinuti genocidnu tvorevinu..
Opet ce vas Dudko navuci na tanak led kao i prije2 - 3 godine da se necete ni ohavizati
Doduse s'Bakirom je bolje
Tako i treba nista dok ne rijese sve a ne ko demobilisani borci haha onaj izasao reko im bit ce sjednica ovi se vratili ko popisani i to je to.
nek vas Dick malo voza u helikopteru i avionu da zaboravite na glad. ili nek vam trubace dovede da vas malo razveseli i sve da ih kiti sa po 100e
ja da sam na njihovom mjestu uzo bi benzin i zapalio se ionako su bijeda
pa zar taj dio novca nije mogao biti uplacen i bez da ljudi strajkuju gladju, al' mi smo krivi mi ih biramo
jel Miletov sin Igor vratio kredit od ona 3 miliona maraka, da se ljudima isplate plate koje su zaradili.