Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u narednim trenucima ocekujemo i direktno javljanje kolege Cro sa kamenjara
manite se vi Banje Luke, nego pazite da vas kakav GRAS-ov bus ne pokosi :D
NIste jos nebeski al bit ce te kad vas mi tamo posaljemo
pa ne znaju ni oni sta je pasarela, zato i ne koriste. to je novi izmisljeni srpski jezik.
Ma to je tako nezgrapno napravljeno samo zbog bolje pljačke IN RS GRAĐEVINSKA MAFIA RULES
OVO IZGLEDA MOST ZA VJESANJE,ILI DOM ZA VJESANJE ONIH KOJI SU UCINILI ZLA PO RS-U,PA DA LAKSE SAMI MOGU SEBI PRESUDITI.MISLI NJIHOV DODIK NA NJIH SVOJE HEROJE U RS-U,TO JE PRAVA INVESTICIJA ZA RS KOJOM SE PONOSE U RS-U.MISLI VAS MILE NA VAS U SRBSKOJ PRAVO INVESTIRA ZA POTREBE KAD ZATREBA KOME MOST I DOM ZA VJESANJE HEROJA.
Ovaj nadvoznjak je bezveze napravljen, bolje je bilo da je napravio par pjesacki prelaza sa semoforom nego ovo, a i jeftinije bi kostalo
interesantno kako ce neki invalid u kolicima preci ovaj most ako nema lifta,ko misli na invalide u ovoj zemlji nasoj BOSNI I HERCEGOVINI?????izgleda niko ne misli na mame sa kolicima i malom djecom????tacno podzemni prolaz je rijesenje i za invalide u kolicima,i za mame sa kolicima itd itd,za je potrebno komplikovati ljudima gradzanima zivote za tako veliku sumu novca koju je neko zgrno od gradzana Bi H.
istu situaciju imas sa dva podzemna prolaza za pjesake na brzoj cesti u sa. jedan u blazuju a drugi na mostarskom raskrscu. ovdasnji cojek ti je isto sto i hajvan.
BRAVO SA-X,PRAVO NOVINARSTVO JESTE OTKRIVATI I INFORMISATI GRADZANE BOSNE I HERCEGOVINE O SVIM INVESTICIJAMA KOJE SU KOSTALE GRADZANE I PREVISE,A NEMAJU TU VRIJEDNOST I FUNKCIJU,OVO SUMA 1.748.000 KM JE OCITO PRANJE NOVCA,PJESACKI PRELAZ I ULAGANJE OVOLIKE SUME NIJE DALO SIGURNOST GRADZANIMA,ALI JE NEKO DRUGI IMAO JAKO DOBRO OPRAVDANJE OVE INVESTICIJE.MOGAO JE TO BITI I MALI MOSTIC ISPOD CESTE KOJEG BI GRADZANI SIGURNO KORISTILI,JER LAKSE JE PROCI ISPOD MOSTA,NEGO SE PENJATI STEPENICAMA,ALI TREBALO JE BETONA SKRKATI I RECI SUMU 1.748.000 KM,SUPLJA I PROVIDNA PRICA POLITICARA RS-A.PODZEMNI PROLAZ ZA PJESAKE BI KOSTAO PUNO MANJE I PUNO JE FUNKCIONALNIJI I PJESACI GA KORISTE 100%.
I šta je vrli novinar htio da kaže?Otaljigan tekst,bez smisla i svrhe.
Mislim da bi trebali bas praviti selekciju i pomno brisati sve uvrede,blokirati osobe koje krse pravila portala.Na taj nacin,mozda i u raspravama mozemo pokusati naci puteve jedni prema drugima.Ali kada pocnu da pljuste uvrede najtezega oblika,krv prokljuca,i sve stoji na mrtvoj tacki....pomozite i vi,imate sredstvo i mogucnost,iskoristite za opce dobro!!Pzdrav..
Nece pasce preko svoga imena.. Ovo nije namjenjeno da se gazi preko njega vec kao spomenik kulture neznanom srpskom junaku.
Srbi mirisu ko Gofno!
vlaska posla
\"EKSPERIMENT\" Cuj Sa-x eksperimentise. Sta vi imate da eksperimentisete. Vi ste sami od sebe za eksperimentaciju. Cuj eksperti.
Moze se primjetiti da u zadnje vrijeme dosta se pise o desavanjima u BL. Jel to redakcija SA-X pokusava na bilo koji nacin da napravi sliku da grad BL pripada Bosni i Hercegovini?