Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada cujem cifre u RS-u nemogu se ni nasmijati, jer je tuzno. Od Berze preko budzeta za novu godinu, komunalije i ostalo. Ne da je malo, nego je nista. A ti sto prave stete nisu pravi banjalucani nego dosle iz tzv. Srpske krajine pa prosipaju svoj seljakluk u gradu.
Nezadovoljstvo gradjana na njihov nacin, kad drugacije ne smiju to pokazati..
Kad selo zivi u gradu....normalno ! Smr-de dok hodaju i mrze sve sto je urbano ! Opanak ko opanak....SIKTER !
ma kakvo pritvaranje - samo novcane kazne u visini unistene ili ostecene stvari, natjeras ga da 5 dana cisti ulice da nadoknadi stetu i uvedes porez svim stanovnicima za unistene stvari (ovako su Austrijanci izbili vandalizam) pa kad dobijes da platis za nesto sto je neko treci unistio pocnes sam paziti i prijavljivati izgrednike. Ovako svi okrecu glavu i sute.
da murija malo više bubrege izbija, ovo bi se rijeđe dešavalo
Mene da se pita, ja bi to proglasio terorizmom i onda cijele porodice pritvaro. Pa, da vidim kako bi necije dijete ponovo unistavalo.