Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno Srbi su od svih naroda u Bosni dali najvise pisaca knjizevnika, slikara. Zato zelim komsijama da se dobro pokazu kao pravi domacini.
Banjaluka prelijep grad, kako se moglo digoditi da padne pod četaljsku čizmu?
@SharganovoUlje Dođi kod četnika, biće i ića i pića!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PA TI DJIKQNI VISE NE ZNAJU STA BI SAMI SA SOBOM, BOLJE IM PASE PRIJESTOLNICA NAJVECEG GENOCIDA U EVROPI
Zasto da ne sretno Banjaluka ! Najlakse je mrziti druge....
Imate institucije koje nose imena osudjenih ratnih zlocinaca i nadate se da budete centar kulture? Pa vi ste putpuno pogresno shvatili pojam rijeci kultura. Duboka kolektivna hiptnoza u RS.
Hahahahahhahaha
Ondje gdje Duduk Milokrad nogom zagazi jedan put godišnje - nema kulture ... E pa zamisli onda gdje je kultura ondje gdje on GAZI svakodnevno ... ! ! !
Poslije ovog ide kandidatura za Olimpijske igre,normala.Tako kulturan grad sastavljen od manjih gradica(Drvar,Petrovac,Knin,Glamoc,Grahovo),uz to veoma kontaminiran genocidnim bicima.
Izreka: "smrdiš k'o autobus pun vlaha!"
Ko o čemu srbi o kulturi haha
Hahahahaha hahahaha hahahahahahahahahaa hahahahahahahahaha hahahahahahahahaha hahaha hahahahahahahahahaha haha hahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahaha. 😆😅😆😅
Sta je sada ovo? Nece u EU, nece u NATO, a hoce kandidaturu za Evrpsku prestonicu. Hoce, nece, nece hoce a sta?
logicno...posle Novog Sada i Banja Luka zasluzuje da bude evropska prestonica kulture..Predsednik Mile i vladajuce strukture su dosta investirale u kulturu ali i umetnost pa je ovom srpskom gradu vracen stari sjaj.Danasnja BL je steciste mnogig kulturnih i umetnickih desavanja.Bravo Mile
@predsednikMile1 Novi Sad je grad i to multietnički, a BL najobičnija kasabica uništena od srpakih neopera.
@HajteMolimVas pa i BL je multietnicka..nadje se pokoji rom, bosnjo, rvat..jbg nije kao pre rata al sta da se radi..pogledaj Sarajevo..150 000 Srba isparilo pa ne kukamo.I bolje je tako, da se podelimo pa razidjemo a onda zivimo kao dobre komsije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pariz i London na aparatima
Hoce li Dodik biti maskota tog dogadjaja 😀😜😜😜
hahahahhhahhahahahhhhhhahahahahahaahahahhaahha