Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kladim se da je razlog ljubav... rip djevojko .
..... 26 godina zivot tek poceo, zasto .....tragedija
Avo je direktan uzrok dilera heroinom koje bi ja da imam vlast za svaki prodani gram optuzio za pokusaj ubistva,dilanje heroina se mora razgranicit od marihuane i drugih lakih droga,dileru heroina treba odma dat 10 god cim mu nadjes dva grama,to prvi put pustit ga na uslov posle tri god, e ako pocne ponovo dat mu dodzivotnu bez sanse na pomilovanje,Heroin je opasan toliko ko nije upucen nemoze ni svatit, prodajom heroina direktno ucetvujes u ubitsvu covjeka koji ga bude konzumiro.Naravno i nase tv su krive treba pravit emisije o drogama pokazat omladini kolko su stetne i kakve su posledice,ko konzumira samo 1 mjesec heroin nikad vise nije normalna osoba i tesko da moze bit dzaba lijecenje uvijek ima sanse na povratak.
saucesce porodici :(
Ma sve je ovo otišlo helač.
Šta kaže četnički fašista koji ovdje na Klixu divlja Franzk2 na crnu hroniku u Sarajevu: U Džabalabadu stanje redobvno. Ako bih ja bio fašista i koljač kao Franzk2 ja bih na ovu vijest iz crne hronike iz Banja Luke ovako napisao: U Pyong Yangu Sjeverne Koreje Evrope, gdje vlada diktatura sovjetskog tipa kao u Bjelorusiji Lukašenko, a ovamo Laktašenko, stanje redovno :) Ali ipak nisam fašista ko Franzk2 zato ću reći tragedija i užaš, saučešće porodici nastradale i mir i spokoj joj duši.
Miran divlji vepru iz Šumske da te ne ustrijelim.
Tvoj nik 1989 označava 600 godišnjicu velikog debakla na Kosovu polju iz 1389 godine :) Tada ste proslavili poraz kojeg ste, ironično, pretvorili u svoju pobjedu. To je jedina bitka u ljudskoj historiji koju je gubitik prikazao kao svoju pobjedu. Nevjerovatno umobolno.
Boze sacuvaj...
I sakloni