Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doso obic koloniju.
Како је ово глупо. Цијело вријеме пишу о посјети овог принца, а ниједне ријечи нисам прочитао о томе ко је побиједио, ко је уопште представљао Босну на овом такмичењу. Ниједно име спортисте из било које државе нисам прочитао у медијима. Али о Алберту, Жељки и Небојши да.
Нема овај глас ехо...
Da su nasi pametni i napravili bi monako za ruse, arape i vad prebogate zapadnjake:)
dijelo nagrade četnicima za klanje nedužne djece,žena i starih ljudi.
Mujo,izgleda da je Klix najčitaniji u RS,sudeći po minusima.P.S.Eno dole na autobuskoj grafit gdje ti psuju mater.
" Banjalučani duguju zahvalnost svima vama koji ste se takmičili ovdje, čestitam u svoje ime u ime svih građana Bosne I Hercegovine onima koji su pobijedili. Nadamo se da ćemo ponovo vidjeti i vas i princa Alberta u Banjoj Luci", dodao je za kraj ceremonije zatvaranja prvenstva, Nebojša Radmanović."E moj Nešo,sad će Mile da te kara.
To mu kontrira, pukla je tikva.
Na aerodromu pitajte princa je li bio u BiH ili u nekom dijelu BiH zvanom RS
Majmune jedan bilo bi ti i pametnije i humanije da si otišao na dženazu u Kozarac.
Je3o ti teroristi mater, dabogda te mrtvog nosili.
U pravu si , tebi i tvojima neće imati ko podići sanduk .... ili ćete se usmrditi po kućama i stanovima