Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kukavice, ulizice!
ne smiju pisnut! jes\' ih duduk istrenir\'o
Pa ako smije ko šta upitati korejskog vođu smije i Mileta, pokušajte naći na internetu snimak,neznam čovjeku ni ime niti prezime a radi na rtrs,vodi emisiju\"Nekad bilo\" pitao on Mileta na zadnjim lokalnim ili opštim izborima,ne sjećam se: \"Šta vi mislite o čovjeku,tom i tom,koji je u Banjaluci dobio stvarno puno glasova\" JOJ kad ti Mile na njega: \"ŠAT TI MENI ,OVO ONO,KAKAVI GLASOVI,POBJEDNIK JE,ONAJ DANAŠNJI GRADONAČELNIK B.Luke::\" Tip bukvalno zaveza Dajmo narode biti svjesni da je Milorad Dodik trenutno na kormilu jedno pravog režima,on jeste demokratski izabran ali je pustio korijenje duboko u društvo i zajednicu,samo znam da ni njegova do zore neće gorjet.
Jojjjj !!! Divi mu face i stava ! Sarmantni d-e-bil ... E drzavo; jadna li si , cemerna si ! ! ! ! !
E jest vam laktasenko strah u kosti utjero....neka......bolje niste ni zasluzili !!!!! Sve Kobilic do Kobilica lol !!!!! SIKTER
\"Duduk savršeno dobro zna šta je bilo\". \"Bio je genocid u Srebrenici, to je presudio Sud u Hagu i to je neosporna pravna činjenica\", rekao je Duduk 2007. godine kada je obavljao dužnost premijera Republike Srpske. \"Duduk savršeno dobro zna šta je bilo\". \"Bio je genocid u Srebrenici, to je presudio Sud u Hagu i to je neosporna pravna činjenica\", rekao je Duduk 2007. godine kada je obavljao dužnost premijera Republike Srpske. \"Duduk savršeno dobro zna šta je bilo\". \"Bio je genocid u Srebrenici, to je presudio Sud u Hagu i to je neosporna pravna činjenica\", rekao je Duduk 2007. godine kada je obavljao dužnost premijera Republike Srpske. \"Duduk savršeno dobro zna šta je bilo\". \"Bio je genocid u Srebrenici, to je presudio Sud u Hagu i to je neosporna pravna činjenica\", rekao je Duduk 2007. godine kada je obavljao dužnost premijera Republike Srpske.
To Mile Srbine! INDEMPENTIENTE REPUBLICE OF SRPSKA
Doda je car - Gde su Vase glavonje, sakrili se kao pacovi, i Vi ste svi misovi.
Ljudi sta se zamaraate sa tim pacenikom. Svaki dan je jadnik na SAX-u od gorke i silne muke nezna vise sta ce i kako ce. Cesto se prestavlja kao Hrvat - ultras, Hercg-Bosna, W-Mostar, HVO i sl gluposti. Moze se vrlo lako zakljuciti po tim jadnim i bijednim kometarima o njegovoj intiligenciji necu ni da komentarisem. Takvi su za vrijeme rata bacali JNA uniforme sa sebe ispred V Korpusa i ljubili ARBIH.. Srbenda jadna ostala zabacena negdje a sir, kajmak i rakija vise ne ide sa peodajom. Nema vise da se pljacka Bosnjacko i Hrvatsko imanje. SAMO TI DADO NAMA NA SAX-u PJENI IZ DANA U DAN KOIKO TI VOLJA! TRAKTORIJADA VAM SINE NE GINE do tada uzivaj u \"paklu\" zvanom Bosna i Hercegovina! ZA DOM SPREMNI +U+
@+vlasina+ jel se to svo vjerovanje u islamu svodi na pranje guzice, boze dragi ja bu.d.ala
ne zaboravi i one na kazanima što dadoše živote za RS
zanimljiv koncept...Dodik dolazi u blindiranom Mercedesu nakon kafice u svojoj vili u Laktasima da drzi govor na fakultetu ali neka mi studenti patimo dok nam je Vozd situiran...neka je nama tesko, samo da nam je tesko od nasih Srba...kolektivna zabluda u tom narodu vlada..podsjeti me na onu scenu sa Aleksicem u filma \"Turneja\"....\"
Jeste smijesni, sta ce ga zaustavljati i dovikivati mu kad im je on uzor. Sve su to buduci cet.nici. Najnovija generacija Ekmecica, Cosica, Karadzica, Krajisnika, i Plavsicki stasava upravo na Fakultetu politickih nauka u BL a vi ocekujete pobunu protiv njihovog neprikosnovenog autoriteta, bas ste naivni.
genocidal posla hehe....
Prpa...Mile ponistava index,nema labavo...
Zelim se zahvaliti svim muslimanima koji su dali svoje zivote u periodu 92-95 za nasu Republiku Srpsku. A vi koji ste pobjegli u Svedske, Norveske, Amerike i Australije ima da se stidite! Kada je bilo gusto pobjegli ste umjesto da ste dali svoje zivote za Republiku Srpsku!
@Dado Banjaluka ako cas opet NATO bude gadjao nemojte se poslije zaliti da obolijevate od kojekakvih bolesti sto vam je osiromaseni uran donio hehehe. Pitaj one Srbe oko remontnog zavoda u Hadzicima kod Sarajeva kako im je sada po Zvorniku. Jos su ozraceni heehehe. Nego vi ste bili i za 100% samostalni srpsku krajinu u Hrvatskoj, pa svi dobro znamo kako ste prosli. Ovo je maximum sto ste dobili da zivite u genocidnom entitetu u okviru BiH. Ukoliko budete bilo sta protiv ustavno-uradili tipa otcjepljenja, pa Bosnjaci imaju zeleno svjetlo od Amerike i NATo-a povesti Oluju i samljeti ako nista taj tzv zapadni dio genocidne od Brckog do Bosanskog Novog. A znaci i Banja Luka i Laktasi bi bili oslobodjeni od gradjana Srbije koji su tu samo u privremenoj okupaciji.P.s. bela kuga vas tamani, tako da je to svakako entitet sa privremenom pravoslavnom vecinom.