Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
piš piš piš :)))))
zapishavanje je dio predizborne kampanje.
Sta zna krmača sta je torta?? Oni su dosli u Svetu Bosansku Zemlju iz danasnje Rumunije,zato ih mi,domacini,Bosnjaci i zovemo vlasi! Kada jednom svane i naš dan,onda treba stoku vratiti u vagonima nazad! Ugraditi im čipove da pipsaju na granici tako da ne mogu doci prevarom!
moramo i mi postat radikalni dosta ba vise dobrog i glupog bosnje
postavit kod svake dzamije po dva naoruzana covijeka i nek cuvaju imamo dovoljno ne zaposlenih pa nek se neko onda priblizi eto rijesenja il da uvedemo ove isis pa napuckamo na drzavne neprijatelje
u kulturnim zemljama i kao sto je njemacka austrija francuska se cuvaju sinagoge od fasista postavlajjuci policajca danonocno da cuva ,tako bi trebalo dzamije cuvat od fasista u BiH koji sebe smatraju antifasistima a 70%djedova ima sluzili hitleru nedicevci ljoticevci cetnici itd,samo neznam da nije slucajno Emir-nemanja sinoc gostovo u BL ako je bio to je on uradio,posto je on clan sanu i veliki pobornik spc a tamo samo ludaci i fasisti uspjeh imaju.
ne samo dzamije neko i crkve kad bi bili ucestali napadi kao na dzamije koji se desi svaki drugi dan sinoc pokradena dzamija kod Zvorinaka u BL krnavljena omalozavana,al et nek bude i kod crkava straza da jednom zavrsimo sa Tom fasistickom ideologijom skvavljena tudjih vjerskih objekata.
Pamtimo sve, pa ako Bog da, kad bude rata, vratimo troduplo.
Pita starost gdje ti je mladost dok gleda u nemoćno čeljade svoje i pita se zašto Bože??
od jutros :( jedna dzamija opljackana u drugoj urinirali... njima treba samo istom mjerom vracati hebes toleranciju... takodje za paljenje zastava treba vratiti dug... sve dok budemo sutili bice ovako..
samo se vi pozivajte na medjureligijska tijela i na suzivot i hag a oni po defaultu i sanu instrukcijama rade ono sto im dusevna mrznja historijska nalaze,nikad se oni nece promjenit nego pascadiju protjerat ko mi pa onda o mrvicama,oni poznaju samo argumente sile zato i trebaju dobit