Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekaj, stalno se dizu krediti, pa zasto sad vlada ne digne kredit I sama ne ulozi te pare ako su zalihe rude tolike. Mislim, ne treba biti neki veliki ekspert da se to napravi, a pri tome I debelo zaradi.
a sto se vi sekirate za desavanja u drugoj drzavi...
@2viljamovka..Drzavi ?😂😂😂To je dodikov begovat a on ga prodaje kako hoce i kome hoce, ubrzo kad sve rasproda onda ce zene prodavati u bjelo roblje. Dodikovi robovi poderanih opanaka ne vide dalje od nosa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko i rusi sa rafinerijom brod i modrica napravili vise dugova prema drzavi nego sto su kompleksi vrijedni, i dalje dodik ih stiti nezam dokad i zasto putina nekontaktira da ih natjera za redovno placanje doprinosa i poreza. Bojim se da ce to ista prica i sa rudnikom biti i slovenski tus itd.
sto bi gazprom platio nesto sto nije potpisano u sporazumu, ne bi i nece nikad niko platiti nista sto ne mora. E sad oni koji su ugovaralu biznis s nase strane.....njima ne manjka para sigurno
Ruda je lošeg kvaliteta, prevara na vidiku.
Zna se ko se zalaze da ruda ide u Smederevo -Bake Smederevac😂😂😂
Shalom Milojko😂
"Israeli investment group sa sjedistem u Dominikanskoj republici." Ne treba dalje citati.
Jeli bolje i lakše i dalje prodavati kupcu koji je daleko 200 km ili nepoznatom kupcu na daljinu od nepoznatog broja kilometara. A, znajući Milokrada, vjerovatnije je sve uraditi kako bi se Mital ucjenjivao, pa se ruda prodavala u Smederevo i Mital otjerao iz Bosne, a time bi na ulii ostalo sedam osam hiljada radnika. Koliko je hinjska igra Izraela, RS i Srbije u pitanju?
"...On je ustvrdio i da se ne prodaje rudnik i rudna bogatstvo, već se prodaju akcije preduzeća." Ovo je nevjerovatno?
Mislim da će kao garant predstavništvo Srpske u izraelu nadgledati zakonitost i transparetnost ove UNOSNE transkacije. kao bi se opozicija utišala ! A ako i ono izradi Srbe nek se priključe Palestincima i neka bacaju kamenje na njih preko zida. Ahahahhahahahahhahahahah
Hrvati MAđari obećali uložit u Energoeptrol (dokapitalizacija) 150 miliona 2006 ! NAkon obećanja Energoeptrol ima duga 200 miliona KM tri puta više od nekadašnje knjigovodstvene vrijednoti. Rusi obećaki uložit u rafineriju brod. Danas je ruska a čijij je 580 miliona KM duga će da se vidi _) U aluminijum Mostar je zabranjeno vladi FBiH da ulazi a se ništa i ne vidi ! :))
Ovo ce biti isto kao sa njegovim predstavnistvom u Izraelu.Samo pranje i iznosenje para a radnike u jos vecu bijedu.Koje je ti preduzece jos profit napravilo gdje je Dudko ucestvovao u prodaji i svoje lopovske prste ubacio
http://www.youtube.com/watch?v=-HQbxA21T9M ja nemam dileme
Lakše je to prodati drugim samo napred jednog dana doce ljudi i samo nas istjerati iz vlastite države
Cifuti i Cetnici u isti obruc pa ko koga.
Kao i sva tzv. "ULAGANJA" iza kojih stoji SNSD ( telmoelektrana Gacko, Bos. Brod, Alumina Zvornik ... i t d , i t d , i t d ... ) vjerojatno će završit pljačkom i otimačinom .... Zar nije sramota da kanton Sarajevo godišnje uplati 1.000.000.000 (milijardu) i više indirektnih poreza nego cjelokupna PC .... Ljudi, osvijestite se . . . ! ! !
sramota je da na ekstremno žutu patku bez problema nasjedne 99% komentatora ovog portala, koji bi trebalo da su mlađi i obrazovaniji sloj društva. ta elementarna sramota rječito objašnjava sve ostale sramote koje doživljavamo.
Ma joooook, kakva prevara. :D
Ima li Dodika tu u tim parama.
Blago izraelu...evo lakih para
Ovo je Israelska kompanija,koliko je i Kineski zid Bosanski... Nemoj biti smješan😂 Ovo ti je jarane najperfidnija pljačka naroda koristeći neka bombastična imena firmi. Ti sutra isto tako možeš registrovati kompaniju pod imenom "British Royal Investment Group" ..