Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sam srbin, stidio bih se. The End.
Ne poznaju oni tu riječ.
Na žalost nama je rat jedina opcija. Eh sad, ne treba ponavljati greške iz prošlosti i ići u građenje neke "građanske" države, već Bošnjaci trebaju da grade NACIONALNU državu RBiH po uzoru na Srbiju i Hrvatsku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Malo ih je (dobrih Srba), al' ih ima. Ja se barem nadam.
Na žalost nama je rat jedina opcija. Eh sad, ne treba ponavljati greške iz prošlosti i ići u građenje neke "građanske" države, već Bošnjaci trebaju da grade NACIONALNU državu RBiH po uzoru na Srbiju i Hrvatsku.
Bravo, budi se nada da nije sve crno. Velicati zlocinca, premjestati mrtve u sekundarne ili tercijalne grobnice, pa onda kazati da se nista nije dogodilo, je defekt koji se mora ispraviti zbog casti i buducnosti. Politicka Banjaluka nije isto sto i njeni gradjani
Genocidna tvorevina!
Žalosno što sve ljudi moraju trpiti sa ovim đikanima...
Q gdje sad mali slinavac Stanivukovic on otkriva spomen plocu ratnom zlocincu iz hrvacke
Srbi mole za Mir,a potajno prizeljkuju rat.
Svugdje ima dobrih ljudi
Ovo nece na dobro izaci
Samo sloga srbina spasava hahahhah GDJE STE BIZANTIJCIII
sa srbima jedimo sa se samo g uzi srpkinja
bruka i sramota. ako postoji normalan srbin on se stidi svega sto se desavalo i desava...
Ma niste trebali precrtavati,to je vas dika I Ponos
Zamisli koji kreten moras biti da bi velicao ovoga smrada i njemu slicne
Da sam Bosanac stideo bih se zločina koji su prethodili Srebrenici, a ne bih samo kukao kako su Bosanci dobar, sveti i bezgrešan narod, koji ni mrava ne bi zgazio.
Ko te je slagao da smo mi Bosanci bezgrijesan narod. Eno vidi Banja Luku danas i onaj defile, sve sami Bosanci a miroljubivi ni sekunde.
Niti jedan pripadnik ABiH i bosanac nece nikad negirati niti jedan zlocin, ali porediti destine sa hiljadama je u najmanju ruku neumjesno. Zamislite da su se pripadnici ABIH nakon Srebrenice na isti nacin ponasali kada su bili u ofanzivi, pa ni ptica na grani ne bi ostala do BL.
Zašto se klix nije prisetio klanja na pravoslavni Božić?
glas razuma. ja i ovaj sto je precrtao, opet cemo zajedno ratovati protiv ovih sto ovo crtaju.