Slavne ličnosti u gradu na Vrbasu
0
Banja Luka blokirana, specijalci na krovovima zgrada
Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako BL nije izgledala od 1995 kad su svi bili u mišijim rupama i osluškivali
borsi tadic je cet.nik i fa.sista...
Pazi pajsera, zaustavili \"vreme\" zbog Bote, Emira i Novaka...ha ha Sta ti je luda bosanska glava. Ovo je inace najveci event u Banjaluci od kako su proterali hrvate i bosnjake?!
A gde su popovi?! ;))
sarajevo-x nazalost postaje sve losiji portal. u zadnje vrijeme dosta clanaka je prekriveno slikama i nemogu se citati. pitam se ko vam odrzava stranicu?
koga se to oni boje,izgleda samih sebe
Banja Luka bi trebala biti glavni grad BiH jer je sigurnija od Sarajeva, nema istocnu i zapadnu Banja Luku, nije izvrsen urbicid u njoj kao u Sarajevu itd itd itd ali sve da se Bosnjaci i sloze sa tim Dodik to nikada ne bi dozvolio jedino kad bi ga stranci na to natjerali
Svi vi obilići i muse kesedžije, bolje se upitajte kako to da je vaš Miljkan za 26 km autoputa koji je ravan ko strijela, bez ikakvih objekata tipa mostova, vijadukta i sl, potrošio 310 miliona kredita koji ćete vi vraćati, znači 12 miliona eura po kilometru, a normalna cijena kilometra je oko 5 miliona? Znači da je od ovih 310 miliona, 182 miliona ukrao on i njegovi kompanjoni tipa Stanković i ostali. To vam ne smeta, a? Nemate kad o tome da mislite, valja pljuvati onog drugog i drugačijeg. Eh kako vam se sva ta bulumenta slatko smije, čak vam prave i cirkusku predstavu po BL.
hahha odmah se sjetim nadreality showa- IZBOR ZA MAFIJASA GODINE hahaha
ja volem kad mi ga dudlate, ne znam sto? :(
Ja iskompleksiranih ba.lija sto razbacuju mrznju, a ovamo se dice nekim gradjanstvom i multietnicnosti... eee moje muje, ko vas ne zna skupo bi vas platio, od sveg sljama na balkanu ubjedljivo ste prvi po zatucanosti i zaostalosti.
DVA OBRIJANA CETTNIKA SERBO-BARBARA JEDAN JE RODJEN U SELU-SELLJOBER I KASAPIN PO PROFESIJI DRUGI RODJEN U GRADU ALI PROTEKTOR I OBOZAVALAC NAJVECIH KASAPINA-MONSTRUMA I SERBO-BARBARA KO STO SU MLADIC, KARADZC I HADZIC...!!! ZNACI DAL BIO RODJEN MEDJU SVINJE KO DODIK ILI U SARAJEVU KO BORIS TADIC CETTNIK OSTAJE CETTNIK OD OCA DO SINA...!!! SIKTER I BLLJAK OBADVOJICI...!!!
Nisu ti vaši nazovi antifašisti nama zanimljivi. Takve svaki dan mlatimo po njušci. Ne bojte se vi naših terorista, čuvajte se vi svojih antifašista... kad nestene ono malo bošnjaka i hrvata u rs, vas će da biju.
Da, da, jadno...najmanji viđeni..
Netko pomenu da nema predstavnika Bošnjaka,kako nema?Kome je predstavnik Željko Komšić?!
Ja bih rekao da im ova zgrada gdje se vidi ovaj snajperista prokišnjava ili je samo fasada jeftina i loše urađena. ali da ne tupim i dodik prokišnjava, pa nikom ništa.
Svaka čast za otvorenje puta ne vidim nigdije platformaša Zlatka Lagumdžij Zukana Heleza Admira Škandru i Škaru Alena na otvorenje oni su samo sposobni vršiti majorizaciju i ništa drugo ali imamo mi i recepta za njih samo gledajte još malo usitnulo je SRETNO DODIK AKOBOGDA INŠALA JOŠ PUNO PUTEVA OTVORIO MAKSUZ SELAM IZ bUGOJNA OD SPAVAČA STOP MAJORIZACIJI HRVATA