Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaahiiiihihihihihihhihiii...eno onog glumca sto snima reklame po hrvatskoj...prepo se jaro da ce mu uzeti hrvatski pasos :))))))))
hahahah, nek jednu pametnu i ti prozboriš yaHrane.
Znao sam da je on dupelizac, ali da će biti tolika gnjida da primi ovog bilmeza... Seljak jedan
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Šta će nam ovaj nacionalista ovdje
da ti digne kosu na glavi ahihihihii..
buuuuuuuu.. http://www.pictureshack.us/images/49661_croatian_commonwealth_of_herzegbosnia.png
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
što bi ga on sada došao u Saraj'vo da mu nisu obećali utješnu, i još k tome "doživotnu" plaketu HKD Napredak .... koju mu je uručio isti "zagovoranđija" trećeg entiteta-izvjesni "mons". "prof. dr."Franjo Topić ...i ostali dupelisci
Jest. Bandic zeljan pocasnih titula, hahaha... sijesno
jel to ovaj glumac što glumi u tomato reklami? taj bi za pare i mater prodao, fuj...
Bandicu nemoj vise da nam pomazes, vec si se davno odlucio da napustis BiH I sluzis Hrvatskoj cak I u vrijeme kada je radila na unistenju BiH. Ovi Bosanci koji ti se uvlace u guzicu su samo ljudi koji su za interes vec davno prodali svoj karakter.
Ovaj Bandić je u svakom slučaju bolji nego Topić koji je isto neki doživotni predsjednik, pa daje i doživotna članstva, ali suština je ovo: "Svašta se pričalo i svašta je napisano o ovoj zemlji, tako da, ako je treći entitet rješenje, pa zašto da ne? To je priča o ravnopravosti hrvatskog naroda u BiH", E ova rečenica Topiću mi nije jasna i gdje ti sebe vidiš u trećem entitetu?
Prvo,cijela ova ekipa sa Bandicem na celu je poltronski olos.Manipulacije svake vrste i doniranje novca poreznih obveznika u "humanitarne svrhe" netransparentno je kriminal a to gospodin Bandic radi godinama.Nazalost stvar oko treceg entiteta se nece smiriti jer Bosnjacki politicari vide ovo stanjekao idealno za dominaciju a to i rade instalirajuci svoje ljude(Komsic).Vrijeme radi za njih gledajuci na migracije ,prirastaj i mortalitet Hravata u BiH.Toga je postala svjesna i hrvatska politicka i vjerska elita,i kao da se skoro nazire konsenzus da se nesto po tom pitanju uradi.Naravno otpor Bosnjaka je ocekivan jer imaju bolje karte u rukama,no to bi se moglo promjeniti s priblizavanjem BiH EU-ji.Otuda i novi vjetrovi iz Beograda jer uocavaju da ce do preustroja u Bosni morati doci.Kakacv ce ishod biti ponovo ce odluciti mocnici,USA;EU,nadam se ovaj put na dobrobit svih naroda u BiH:
Ispa Bandic jos i faca, daje mu se paonda uzima. Ma ko ga je... parco bi Bosnu ko Tudzman i Milosevic. A Ciro poltron jaka potpora :-D
EMIR Hadžihafizbegović = EMIR Kusturica
Nemanja, Hrsuze, Nemanja. :-)
Svaki europljanin i intelektualac to zna, hehehe...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Majmune jedan glupi!!
Emir H., vrhunski glumac, mozda najbolji na ovim prostorima, ali po prilici qarina od covjeka. Oportunista najgore vrste. Puna mu usta islama, Bosne i sl., a iskoristio je prvu priliku da dobije hrvatsko drzavljanstvo. A neki dan ga gledam na tv, veliki musliman reklamira Tuzlansko pivo. Tipicno
na kojim prostorima je on glumac???
Hallo klox ovo vas bole moji komentari pa ih ne objavljujete vec sedam dana. Stoko jedna neinformisana
Sta radi ovaj Franjo Topic? Pa porucuje da podrzava treci entitet. Bas kao i bosnjacke prodane duse. Bandic je dosao u drustvu Dzevada Joguncica i Ervina Jahica. Kakvi su to tek ljigavci.
Možda i podržva. Pa šta onda?
Pa neka se izadje i neka to javno kaze, a ne ispod jorgana necijeg uvijek izviruje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
vaha:a hocu li ja zadrzati exkluzivno pravo da glumim glupog bosnjaka u hrvatskim reklamama???? bandic:naravno jarane dok sam ja u zagrebu enis nema sanse
ko i svaki drugi ljigo.pricat ce ti do zore ono sto zelis da cujes!!!!
SAMO KAŽI SAMO MI POKAŽI.............OPAAAAAAAAAAAAAAAAA
zar nije ovaa ubleha hadzi..hzazifafis beton trazio hrvatski pasos...valda ce opet...