Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskompleksirane Bosnje koji padaju u trans kad im neki Hrvat ili Srbin pruze ruku a kamo li sta drugo, odmah poletili da dodijeljuju titule raznim ustasama i cetnicima, kao ovo su ljudi koji su nasi prijatelji, i onda isti ti pricaju o podjeli Bosne. Naivni Bosnjo nikad nece pameti doci, tu naivnost smo naslijedili od nasih prvih predaka Ilira koji su bili poznati kao naivan i neiskvaren narod. Ali mi se moramo prevaspitati, silom promjeniti nas kompleksacki mentalitet dok nas nije nestalo.
nije mi jasno kako do sad bosnjaci nisu dali nikakvu titulu cedi prasku i natasi kandic???....pa to da su njima dali ovi bi po citavom svijetu pljuvali po srbima
dokaz da su Bosnje naivne da ne kazem glupe jeste sto lajkaju komentare deklarisanom cetniku kao sto si ti koji samo provociras i podbadas a da oni nisu ni svjesni pa ti lajkaju misleci da je to sto pricas simpaticno a ja znam poentu i namjeru tvojih komentara.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Jest tesko Bosnjake posvadjat'....
Dokaz da su ti "Bošnjaci" u velikoj mjeri samo Hrvati islamske vjere. Isto kao što i u Bosni imaš hrpu "Hrvata" koji nisu ništa drugo nego Bošnjaci katoličke vjere, ala Željko Komšić.
..............hoćete li vratiti i sve one donacije koje ste u srebrrenici dobili iz zagreba i hr ....... ....ili se to ne računa......................
boli Srbe djoka za Bandicem nije njihov sasvim normalno da ce podrzati Bosnjake
Sad je postalo manje važno koja je tema u pitanju, jer je ovo još jedan dokaz da se Srebrenicom i njegovim žiteljima manipuliše izvana.
Na svakom iole normalnom portalu a ne "kofol građanskom urbanom ,antifašsitičkom sarajevskom portalu bi osobe i bolesni fašisti poput "franca""djure barabarica" "andrićgrada" popile trajni ban a njihove IP adrese javno objavljenje ili prosleđene nadležnim policijskim agencijama radi širenja etničke i vjerske mržnje i poticana na ubistvo pa čak i na terorizam samo na KLIX to divljanje se dopušta danima ,sedmicama i mjesecima i kakvu poruku šaljete Bošnjacima dragi klixovci da nas može vriđati i ponižavati kako god i kada hoće ,da smo mi neka niža vrsta koju su ubijali i opet će od danas nevidim nikakvu razlika između vas i glasa srpske ,portala hercegbosne poskoka i svih drugi mrziteljski portala koji iz sata u sat iz dana u dan šire mržnju i truju medijski prostor sutra ,za 5 ,deset godina ako ikada bude rata i vas treba tretirati kao neprijatelje i tako se odnositi prema vama !
Tako bi bilo ba je prošao kroz crveno i kamera ga snimila, i sad jedni kažu nećemo ga kazniti jer je on dobar čojek i dosta je učinio za naš narod. Hvala svakome ko je šta dobrog učinio, ali prekršaj je prekršaj i nema (glupe) diskusije. NAŠA (primitivna) POSLA.
Slobodno mu uzmite vašu titulu, već je naručio janjce na ražnju.
Bošnjačka nacionalna manjina iz Hrvatske, koji je to cirkus, za nas Hrvate iz Hrvatske oni su bili i ostali jednostavno Muslimani nikakvi Bošnjaci.
E cuj Muslimani, zasto vi onda niste Katolici. Uostalom sta vas boli briga sta je ko, mada ti sigurno nisi Hrvat iz Hrvatske nego neki sokac iz Sirokog Brijega ili Kiseljaka... Ovog smrada fasistickog ne zelim komentarisati jer je ogranicen ko balkon.
bandic ima da kaze sta hoce nego se gleda sta je on uradio za sjebane bosnace
Hahaha novokomponovani se opet zaletili pa curiiik,curiiiik hahaha
u saraystanu hrvat ne moze biti ni počasni građanin, a de ne pričamo o nečemu drugome. Valjda skontali da je lani povelju počasnog građanina dobio predrag matvejević,pa se prepali,jer ako bi tim tempom išli,svake godine po jedan,do kraja desetljeća bilo bi više hrvata počasnih građana nego onih običnih.
tko je to napisao :)
ima jedna kolumna, ne znam točno gdje sam je upratio ali čovjek je vrlo lijepo objasnio kako stvari stoje u "europskom jeruzalemu".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Niko ne govori da je Hrvatska jamac Daytona i ako dodje do bilo kakvog odcjepljenja, HV mora presjeci koridor kod Brčkog, i nema vise Repubilike Srpske i MIRNA BOSNA !
hrvatska i srbija su strane potpisnice u Dejtonu, dakle potpisale su dejtonski MIROVNI sporzaum tj. potpisale su da više neće napadat i vršit agresiju na Bosnu i Hercegovinu, šta god bilo u BiH hrvatska i srbija se moraju držat po strani jer su to u Dejtonu potpisale.
Jeste li vi pročitali ikada dejtonski sporazum? Da jeste ne bi izvaljivali gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čudan je Bandić čovjek. Gradu Sarajevu je poklonio 100.000 Eura i na prijedlog Bošnjaka Hrvatske na čelu sa Emirom Hadžihafizbegovićem predložen za počasnog građanina Sarajeva, dok je Srebrenici poklonio specijalno vozilo hitne pomoći, nešto para i poklonio se žrtvama srebreničkog genocida kao veliki prijatelj Bošnjaka.
samo da se spomene da je Emir hadzai....trazio i Hrvatsko drzavljanstvo kao protu uslugu....!!!! eto tako samo da se zna... Hvala...
Emir Hadžihafizbegović glumi bošnjačkog nacionalistu a tamo bukvalno išće hrvatsko državljanstvo, obični balijetina, ali nije samo on i onaj grobar iz Tešnja što je u ratu pobjeg'o u Njemačku isto tako brani škutora i ustašu bandića, valjda i on sa svojom "glumačkom" karijerom blaćenja svega bošnjačkog po hrvatskoj želi da se domogne lipe njihove putovnice... Nema gore sorte od balije, pljuje po svom, voli druge.. fuj...
tuga ,jad i cemer !
hahahhahahhhha slozili se Bosnjaci i Srbi!!! Bandicu,gotov si ahhahahahhhahha
Ehehe, već je počeo piti tablete od brige, ahahahaha
eto srbi vam ocitali jos jednu lekciju o lijepom ponasanju...zasto konacno nesto ne naucite???