Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
92-95 bijeljina, zvornik, vlasenica, srebrenica, rogatica, foca, visegrad, prijedor, doboj, brcko itd klanje civilnog stanovnistva, logori, silovanje itd. znaci etnicko cisenje =genocid eto takozvane \'rs\'
OVO STVARNO VISE NEMA SMISLA-AKO IKO IZAZOVE RAT U BIH BICE TO SARAJEVO-XCOM.PA STA SE SVE VALJA PO OVIM STRANICAMA.SVAKA CAST PIPI ALI JE MOZDA PREMLAD DA SHVATI NEKE STVARI PA SE PROVALJUJE A I NAS STARIJE MALO SRAMOTI. AKO IMAS NESTO RECI PRVO DOBRO RAZMISLI JER OVAKO IDES U INTERES ONIMA KOJI TE BOMBAJU.NECES RIJESITI SVJETSKE PROBLEME TIME STO IMAS PC I KAKO KOD NAS KAZU\"PRIKLJUCAK NA INTERNET\"
@Bezze dal bi i njih klao ko Bosnjake Muslimane krvolocni srbski genocidasu?FUJ rasisticko fasisticko primitivno cudoviste! BIH4EVER!
Hvala G-ine Ban Ki-moon na Vasim cestitkama!Da mozete u ito vrijeme UKINUT GENOCIDNU TVOREVINU?! BIH4EVER!
Nemamo mi nista od zahvalnice zutih.