Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za: 13.09.2009. u 13:37 Nikada se nismo gusili u vlastitoj zlobi... Jahaci apokalipse oduvijek su ovdje stizali izvana... No, buduci da sve ima svoj kraj, mozda je ovoga puta konacno vrag dosao po svoje.
zene u BiH imaju pravo glasa i niko im nije branio da glasaju za, recimo, lamiju tanovic. ja kao muskarac sam glasao za Lamiju, i da su sve zene glasale za nju, zena bi imala mnogo vise glasova, a samim tim i uticaja. zene su svoj \'rat\' protiv muskaraca dobile mogucnoscu izlaska na izbore, a dalje je sve do njih, i nemaju nikoga drugog lrivit do sebe... :) @zlobni komentatori - pojedite se kompleksasi! ovaj covjek mozda neke stvari radi i pogresno i mozda bi mogao bolje, ali on RADI i MOGAO BI, a vi samo sjedite i gusite se u vlastitoj zlobi!
Tipicno, citavom politickom scenom dominiraju muskarci koji su nas uvukli u sav ovaj haos. A tu se nasla i skupina muskaraca koja dominira citavom aktivistickom scenom u BiH, pa oni hoce da nas izvade iz govana. Elem, nigdje zene. Mozda je pisala ovaj clanak. Pada mi napamet jos poigravanja rijecima, ali se bojim da ce me pripadnice moga spola krivo shvatiti sto ih spominjem u kontekstu slijepog konzumiranja tjelesnih izlucevina dominantne skupine u drustvu. Bas to, dominatna skupina u drustvu su Srbi, Hrvati i Bosnjaci, dok zene i Ostali kusaju li kusaju!
Joj ovih Soroševaca i ispirača mozga, lako je tebi pametovati puna stomaka.
DEMIRE PLACENIKU NE SERI, TU SI SAMO DA HUSKAS NAROD PA SE ONDA POVUCES..... ZNAMO VAS SVE.... A USTVARI VAS NEMA NIGDJE.... ALI UVIJEK IMA BUDALA PA IM MAZETE OCI.
\"i marginalac vam maze analni otvor pa ce da vas j... demir zlotvor!\"
Bezuvjetna podrška svim pokretima i udruženjima. Svojim dosadašnjim aktivnostima zaslužuju mjesto opozicije, jer jedino ovakvi stavovi su potrebni u političkom okruženju, gdje društvo ima stvar izbora.
@pitanje, 1.Zajednicki cilj svake jedinke iz svakog naroda ne samo u bh , nego svugdje u normalnom svijetu je mir kao elementarni preduvjet za ekonomski i svaki drugi napredak svake jedinke, odnosno drustva u cjelini i 2.Zajednicki cilj svake jedinke iz lige vladara 1990. - je odrzavanje ravnoteze straha sa konstantnim unosenjem nemira kao elementarnih preduvjeta za ekonomski, eticki, kulturoloski, obrazovni i svaki drugi hendikep u razvoju cjelokupnog bh drustva, odnosno drzave.
Demire, zanimljivo da negdje prije par dana za javnost Bakir Izetbegovic upotrijebi identican termin - on ce morati stvar uzeti u svoje ruke, jer bi se moglo desiti - da narod eksplodira (koincidencija?!) - iako savrseno dobro zna - da genetski mentalitet ovoga naroda nije eksplozivnog karaktera - posebno ne sada kada su rane od prethodnih krvarenja odrzavane zivima postratnim tretmanom solju, od strane lige vladara1990. i njihovog ogromnog savjetodavnog konzilijarnog tijela konstruisanog od armije domacih i stranih specijalista neuropsijihijatara, hodza, efendija, imama, socijologa, psihologa, pedagoga, profesora, sudija, advokata itd... itd.
\"ja sam jednom poslao email ovom pokretu i najdirektnije im rekao sta mislim o njima kao bjelosvjetskim pizdurinama i ostavio sam svoje podatke ali me niko nije nikada kontaktirao... \" ahahahahhaah čuj nije ga niko kontaktirao... pa nisi se na pravu adresu obratio, momak. trebao bi se javiti nekom stručnom licu - kol\'ko ja znam, \"dosta\" se ne bavi liječenjem psihičkih poremećaja.
šta je, sda net-gerilo, nemate se za šta uhvatiti, pa prozivate čovjeka što ima DJECU???? kakva ste vi pogan (ne)ljudska, to je za nevjerovati.
Ko god zelio preko SVOJIH ili TUDJIH zivota ostvariti SVOJE ciljeve Dao Bog ili Dzavo / Sejtan / Ifriz / Lucifer / Sotona il bilo koja ZVIJER da se o svome jadu zabavi , bas kao sto smo mi trpili i jedne i druge i trece - cetiri plus 14 godina. Postoji li iti jedan zajednički cilj u Bosni i Hercegovini, ako postoji da ga svi postavimo kao svoj cilj ? Koji je to cilj?
ovo je plaćenik i najgori korumpirani miš u državi. sere nesto za ovo za ono a sta su uradili kako treba. samo se zale klosari...ccc...ja sam jednom poslao email ovom pokretu i najdirektnije im rekao sta mislim o njima kao bjelosvjetskim pizdurinama i ostavio sam svoje podatke ali me niko nije nikada kontaktirao...
Boga mi ja ne ocekujem nikakve eksplozije jer meni ih je za skoro cetiri godine bilo dosta. Ko ima dvojno, trojno i visestruko drzavljanstvo moze mu se dizat revolucija, jer uvijek moze zakuhat pa raspalit preko vise od jedne grane. Nama je zivjeti u mru jedni sa drugima, kao sto smo zivjeli vijekovima. PS. Neka \'\'GOSPODA POLITICARI\'\' izvole vratiti iz Londona i ostalih evropskih metropola da zrtvuju SVOJE SINOVE i KCERI za SVOJE visoke ili bilo kakve ciljeve. I ova poslijeratna ZRTVOVANJA TUDJIH sinova su NJIHOVO maslo. Ko god zelio preko SVOJIH ili TUDJIH zivota ostvariti SVOJE ciljeve Dao Bog ili Dzavo / Sejtan / Ifriz / Lucifer / Sotona il bilo koja ZVIJER da se o svome jadu zabavi , bas kao sto smo mi trpili i jedne i druge i trece - cetiri plus 14 godina.
y..eb..em li vamm majkaru komentatori nezadovojni ima li iko da vam valja spavAci jedni UMRITEEEEEEEEEEEEEEEEE KO VAM MAMARU YE...BE BA STO KO NEOTESANA NAC IONALIZOVAA MRS