Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta nas briga , kod nas nema zime!!!!!!! mi smo \"VRUCE\" stanovnistvo napred gey-parada
Savjet za bolešnjake kako da prežive zimu!!!! Tri puta dnevno jesti svinjetinu,sa dosta bijelog luka i sve zaliti domaćom šljivovicom,a može i kruškovačom.Nema salameta od piletine,pocrkaćete. Zbog konzumiranja pilećeg mesa u neograni- -čenim količinama,mošnjaci su se deformisali.Pogledajte na šta liče - NI NA ŠTA!!!!
http://www.iceagenow.com/Arctic_Ice_Thickening.htm
AHAHHAHA KAD VAM ZAVRNEMO GAS IMA OPET DA BUDE HELJP BAZNIJAAAAAAAAAAAAAAAA HELJP BAZNIJAAAAAAAAAAAAAAAA SADAKAAAAAAAAAA SADAKAAAAA DZENOZAJD
Ako Bog da?
Cvijece, cvijece, kupite nakurnjak .....
veze vi nemate
LAZU LOPOVI, LAZU, PAZITE STA VAM VELIM...DAPACE, NECE BITI NI SNIJEGA...BUDALE..COBANI BUDALE
nepogodite ni za sutra a kamo li za 2-3mjeseca
cuj to,ljudi prognoziraju vrijeme za naredna 3-4 mjeseca hahah pa vrijeme se ne moze pouzdano prognozirati ni za tri dana,kamoli za tako dug period.E moji naucnici :D
Sredinom novembra ce biti oko -50 stepenčića :-)
Opet nas lažu, planeta se zagrijava ha,ha
Inace sam napravljen od kvalitetnog krmečeg mesa, dobivenog parenjem mog tate i prasice majke, hrok hrok To sto smrdim nije problem :-))
Nadam se da ce led okovati onih njihovih 24%.
Jes`, taj glavni ventil je u pi.cki tvoje mame, ona jako dobro zagrijava cijelu BiH!!