Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema nikakve sumnje da je ovaj balagić zločinac i kriminalac svoje vrste,ali me interesuje zašto ga ovo isto zločinačko tužilaštvo hapsi?
Zlatne kašike, ne ???
Tri muskarca na fotografiji i svi sa torbicama :-)
Naravno. Ovi hrabri muskarci ruse stereotip o Balkancima divljacima i muskim sovinistima. Nadajmo se da ova feminizacija nece zavrsiti samo na torbicama. Ima tu mjesta i za sexy rublje sa cipkom, stiklice i jos stosta :-)
gay parada
Čekam na odgovor, ima li neko da zna da li je zbog ovog VIDEO SNIMKA uhapšen? https://www.youtube.com/watch?v=0qs7bPgeeKc
PA dokle vise s tim torbicama ??? a sve kobajagi protiv gay parade, a vidider. ..3 musketira sa pederusama=gay parada
Tako to bude kad radiš za državu a protiv države. Truhnite u zatvoru, mamu vam.
Gospoda Balijagici su divni ljudi. Ovo je sve LAZ na njih, jer se radi o vrhunskom advokatu koji je imao ponude da brani neke velike kompanije u Americi i Kanadi. Ne dajte se!
Na ranu ih privit to je ljepota jedna od ljudskosti i poštenja, altruizma i humanosti. Treba svi da glavu pognemo kad balijagic prolazi pokraj nas jer toliko zračenje dobrote moglo bi da ozlijedi naše grešne duše.
SAd ce biti u muriji "sta ti je trebalo da nas kompromitujes,sto bolan ne sutis,pustot cemo te ali vise ni jedne,zakuni se Alahom da ces sutiti?"
BRAVO BAKIRE,BRAVO STOKO LOPOVSKA,,,OVAKO SE SKLANJAJU ONI KOJI IMAJU ARGUMENTE PROTIV TEBE...I OVO TI JE DEMOKRATIJA JEL??? GORI SI NEGO HITLER ! UKLANJAS DOBROG ADVOKATA DA BI I DALJE MOGAO KRASTI..SAD NEK OPET DOBIJEM BAN OD KLIXA.NISTA SLAGAO NISAM !!!
Tako i treba samo hapsi gamad,i treba preispitat odakle mu tolika imovina
ODAKLE BAKIRU TOLIKA IMOVINA I ZASTO HAPSI BALIJAGICA???ZATO STO GA JE RAZOTKRIO !!!JESI GLUP U PM
"bosnjak" cigan
Ante bi ga odmah prepoznao