Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lep što Tomislav Grizelju bakla toliko znači ali ako oče videti original morat če doči u Slovenijo.
Zašto ukidate komentare? Ne sviđa vam se kad ljudi iznesu svoje mišljenje o vašim novinarima? Mislio sam da svako ima pravo na komentar. Ovo je još jedan dokaz vaše neprofesionalnosti. Jadna je ova zemlja sa ovako neobrazovanim novinarčićima, koji pišu kojekakve tekstove samo da bi popunili stranice. Sarajevo-x.com postali ste sinonim za neprofesionalnost
Gsp. Grizelju neka baklje kod vas, mi bi je svakako davno prodali ili izgubili.. Nemojte nama nista davati da cuvamo, mi ne znamo ni ovce cuvati..
ali gledajte sa ove strane, da je nije on uzeo zavrsila bi negdje u kontejneru za smece.
G-dine, valjda Vam je jasno da treba da vratite baklju gradu jer i svim građanima BiH puno znači i treba da stoji u olimpijskom muzeju. Otkud Vam ideja da treba kod Vas da bude. Poštujem, da nije bila kod Vas, u ratu bi bila sigurno zagubljena, hvala na čuvanju, sada je vratite nama, građanima BiH.
Ma sve je to u redu, ali otkud da olimpijska baklja bude u vlasnistvu neke privatne firme? :) Zar nije normalno da baklja bude u nekom SA muzeju? A mozda je Tomo ovaj sa e-buy. :)
e da još daje plate radnicima i neostaje dužan narodu ma nema dalje.... znam iz iskustva nepričam napamet! a jeste baklja je u njegovoj kancelariji...
tomu za predsjednika!!!!!