Komentari (615)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bolan kad si cijeli rat bio u trezoru kad su naša djeca ginula za slobodu. Izlazio si samo kad si 100% bio siguran da taj dan nema pucanja i da di siguran. Nemoj da places vrijeđaš prave borce koji su ostavili dio sebe ili poginuli u borbama za oslobođenje. Vrijeđaš sve nas.
Mnogi borci radi tebe plaču i dan danas, ološu pokvareni. Radi tebe i Fadila Novalića, grobara boračkih prava a kojeg ti u zvijezde ukivaš. Smeće jedno šugavo.
🤣🤣🤣
Kako se gine u trezoru hljeba ti, atomska da padne ne bi te ni okrznula ahhahahahahahhahahahhaahahahahah
A za Bosnu ne?
Ovaj je cijeli rat proveo u Turskoj a htio poginuti za Sarajevo 😵‍💫😂😂😂😂😂😂
Pa sta se smijete, covjek fino kaze da je bio spreman, medjutim niko ga nije zvao, odnosno nisu mu dali da dejstvuje inace bi ih nas RAMBO sve sredio.
Nas rambo roki iz trezoraaa
Bakira Izetbegovića savladale emocije: Bio sam spreman poginuti za Sarajevo ---- Oni koji su bili spremni zivot dati za ovu zemlju su ga i dali ostali su se skrivali u babukinom trezoru ili ih je babuka u trezor sklonio da ne poginu za Sarajevo a babuka za Sarajevo prodao Istocnu Bosnu (Srebrenicu). Nakon rata si za to isto Sarajevo, za sarajevsku Opcinu Centar ponovo prodao Srebrenicu (omogucio da gradonacelnik bude sVrbin) onemogucivsi da to bude Bosnjak.
U trezoru se nije ginulo za Sarajevo neponizavaj nas vise debilcino
U ratu se skrivao a bio spreman da pogine .Heheheheh
Šta je sljedeće da pogađamo... Knjiga ratni memoari Bakira Izetbegovića?! Pljuc
A što su mu oči crvene? Vježbao je ovaj performans kod kuće prije nastupa
Atomska ti nije mogla nista ti si bio samo spreman ispalit za Tursku.....zalosno je...ovaj stvor je prst u oko svim braniteljima ove napacene drzave
Buhahahahahhahaha buhahahhaha buhahahahahahhah
😂😂😂😂😂 inače u TREZORU se najviše ginulo
😂😂😂😂😂😂 na sta je sve spreman samo da pobjedi on se izvuko po turskoj im familija bila znaci svi zivi a nas narod poklan ko zeceve dok su oni kupili lovu po turskoj
Zar se u podrumu može poginuti
Pa što ne poginu matere ti ?