Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko vec godina i koliko jos godina je reforma glavna tema?!
druze zar ne vidis da nam je svijet poslao zadnji slajm , ovo su nekada nase sestice sto poslije fakulteta su jedino i skolama mogli raditi, tako i oni poslije Moskve, Pariza Londona ...jos 150 zemalja tebe Bosna i Hercegovina zapadne..i onda skontaj imaju li ti ljudi kapaciteta da se nose sa nasim genijalnim ulicnim mangupima i kleptomanima
Bake u trojci!
Koje ba reforme? One na papiru koje ste obecali mmfu i strejndzerima samo da.bi pare za svoje plate uzeli? Djubrad pokvarena....
PROFESOR SPAHIĆ IZ BiH RAZBESNEO POTURICE: Ja ne smijem u Bosni reći da smo nastali od Srba Ne smijem reći da je Ferhad paša Sokolović bio Marko Sokolović, da je rođeni brata Makarija Sokolovića, a da je obojici amidža Mehmed paša Sokolović sa pravim imenom Radojica Bajo Sokolović. Ne smijem reći da je Omer paša Latas Mihailo Mićo Latas. Ne smijem reći da je sultana Abdulmedžida rodila Milica Branković, kćerka Đurađa Brankovića i da je njegov rođeni brat... itd
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=11&dd=02&nav_category=78&nav_id=1195026
Za ovu žutu islamističku đukelu, samo toljagom među rogove !
mogo si mu malo fesliju popusiti
Koliko do sad sastanaka o reformama, i? Nama sve gore, njima sve bolje.
Kirbas prima li prima..
BAKIRE, ako ovo pročitaš nadam se da češ skontati : „O vjernici, ne uzimajte za zaštitnike židove i kršćane! Oni su sami sebi zaštitnici! A njihov je i onaj koji ih za zaštitnike prihvati; Allah zaista neće ukazati na pravi put ljudima koji sami sebi nepravdu čine.“ (Al-Maida, 51)
reforme pro forme
Nemoj tako... Bake je bas cojk od reformi😂😂😂😂😂😂😂😂
@kiki pada..............sav je u formi
OPET JOS JEDAN U NIZU,,,ZAKLJUCAK,,,,MA NESERITE VISE,,KOMPLET 2150 CINOVNIKA IZ DRZAVNI JASLI POSKIDATI,,ETO NAPREDKA
Čega reforme moj BAkire. Ništa od podjele Federacije, a bez toga ništa od reformi. Lažove nad lažovima, care magle prevare i IMTa!
Priča o reformi je presipanje iz praznog u šuplje,zakonskim rješenjima samo se još više daje podrška korupciji i kriminal u konkretnom slučaju zakon o radu je ostavio mogućnost da se za svaku obnovu ugovora o radu nadležni uzme dvije hiljade konvertibilnih maraka.
Opis 2 slike...Hajte na sake xd
Sve su to šuplje priče, nikad ovdje nece biti bolje dok se ne ukine genocidna tvorevina rak rana Bosne i dok se ne vrati ustav Republike !
Mi bi je vratili 95 da nas Ameri nisu zaustavili ! Ugradili su gresku dok su zivi, a i mi sto smo stali !
@BosanskiGazija Je si li prije imao neki account na klixu koji je banovan?