Komentari (478)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovo je
Basumsagosom
Vrijeme je da se SDA promjeni. Da promjeni ljude oko sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Laki je malo nervozan
Na smetljiste historije
Dzabe si ucio engleski. Lijte kise, hladne vode, Bake ode Bake ode. Novalic nek te tjesi da ti nisi izgubio vec samo da nisi pobijedio. Bakir je izgubio zbog Sebije,Novalića,Zahiragica,Devica i Osmice. Hvala Vam. Sad vojnik Komsic stupa na snagu da spasava SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Napokon! Hvala normalnim ljudima i hvala Bogu!
Al pazi koliko god je sam kriv za poraz toliko još više duplo raja narod nije htjela da glasa za njega radi one rospije bez diplome SEBIJE!!! Ja prvi u nekom momentu sam pomislio hajd nema veze medjutim ona onakva arogantna napuhana umišljena kad progovori covjek se trzne i strese osvijesti se i kaže i E NEĆEŠ!!!! ZATO BAKE Šipu ove izbore i ide u penziju!!!!
Kuku njemu kada kući dođe.
smrc smrc Bake ,u svakom mjestu je izgubio,nikad on vise nece biti predsjednik ,dosadio je i Bogu i narodu
oni neće lako podijeliti plijen, PLIJEN, predsjenik SDA kaze da smo za njih PlIJEN, pa zar treba ista vise objasnjavati nekim ... zalosno
Puša ti je ko duša,bakeeee...sad vas treba u prdekanu sve, po zaslugama...i poskidati sa funkcija da ljudi malo dahnu i da krene država kako treba
Pozdrav iz Srbije.Nadam se da će sad krenutiu BiH na bolje .Sretno
Alahimanet tokmak jedan dosta te
🙋‍♂️Sela alejk maj, ummm, diar ez de ajšn. Ic our pležr tu prezent ju our prezident of Donje Brabonjište. Sigurno!
Putuj Bake, I ne naginji se kroz prozor…
Crkni keru od tegobe. 😂
Meni je najsmješnije to da je Šefik Džaferović nazivan "fikus" od strane ratne sekretarice Joje Tintora i ostatka sekte, a onda su im hrvati izabrali Denisa, koji je i izgledom i govorom mrtvo puhalo :D Svaka čast srbohrvatima na izboru Bećirovića, nadigrali ste nas i u Federaciji.
RBIH? Ahahahahhaha pa da li si ti normalan djete drago? Bošnjaci su glasali za Komšića kako nebi bilo 2-1 u predsjedništvu i zato je sekta ušla u predsjedništvo, Denis je sramota za Bošnjake, 11 stranaka ga predložilo, ni jedan čovjek koji vrijedi, a linč vodite već tri godine, bolesnici.
Pseto u kutaru do kraja života!
Placi kheru bjedni , bog vidi sve na unucima ce ti sve vratiti
Nosio te đavo!