Komentari (470)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga, sad će tražit da bude RVI. Što nisi pogino??? :(
Zamisli kad Vozda srce strefi zbog prekomjerne konzumacije slanine i odojaka
taj pad je dio predizborne kampanje, da NAROD ZNA!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Toliko dobrih komentara, tacno covjek ne zna gdje da udari lajk :)
Sekundica...
više sreće drugi put
stižu aferimi, a ako bgd svima koji su zasluzili ce doći na vrata
J .... povrede, bitno je biti "Bosnjak".
A Bakir bi na to samo jednu stvar da doda "Samo nek je zdravlja, biće sve, ako Bog da inshalllah, ako Bog da..."
Biće gore drugi put !!
Ooooj, jezim se kad vidim ime, prezime i sliku ovog covjeka! FUJ! Jebeeem ti mater, Bakireee!
Dabogda mu bilo sto mu narod zeli ;)
Bosanskoj fukari ce uvijek neko biti kriv sto su kokuzi. Zivio ti nama Bakir-beze sto godina. AkoBogda sa tobom na celu SDA pomesti cemo ove sejtanove sljedbenike, dzahile i ateiste. Rekao sam vam sinoc ovce kupit pa u planinu....
jbo ti bakir nanu papcino SDA-ovaka
*** te grob lopovski tebe je SDA sigurno dobro uhljebila i tvoje zajedno sa tobom ato tako i pricas
Eh, IzMetbegovíću, zašto nije ništa gore bilo? :,( govno jedno!
Po svemu sudeci doimate mi kao neki besposliucari. Ako mislite da se posao dijeli i da ce vam na vrata samo neko pokucati i reci nudim ti posao i platu.. toga cete se nacekati. Nas narod vala i nece da radi, nas narod je lijen. Nasem narodu sve nesto fali.. Uvijek nezadovoljni, nista ih se ne tice, ali odjednom sve pocinje da ih se tice i sve bi oni to naopako prevrnuli. NAŠEM NARODU BRZO DOSADI JEDAN ČOVIJEK PA MAKAR IM I DOBRO MISLIO! NISTE SVJESNI MAJKE MI, GDJE ZIVITE, ZATVORILI STE SE U TE SVOJE JAZBINE I SAMO KOMENTARISETE, RADITE STOGOD. NAĐITE POSLA VJERUJTE MOŽE SE U OVOJ DRŽAVI I LIJEPO ŽIVJETI. JA SAM IPAK OPTIMISTA ZA BOSNOM. TOLIKO RESURSE IMAMO A NE ZNAMO ISKORISTITI, ALI EVO ZNAMO KOMENTARISATI UZALUD..
...dragi naš Precijeniče (predsjedniče) važno je sada samo da si ti Bošnjak i da ti narod zna...
Beke turcine napusi se kurcine
E jes mi zao baketa u picku materinu
Stvarno ne razumijem otkud ovoliki negativni komentari? Bake-beg je sa svojim suradnicima tako socijalno osjetljiv, pun brige i suosjećanja prema svome vlastitom narodu, a usput nije patološki lažov i samo govori istinu jer njegova IMT stranka uvijek ispuni sva predizborna obećanja dana svojim biračima. Zaista ovaj polupismeni 'Narod (ne) zna' kakvi 'mubarek' ljudi ih vode. Koliko će desetina ili stotina miliona KM-ova ostati iza 'mubarek' Bake-bega, kad je iza bivšeg hadži-premijera Federacije iz ZE-DO Kantona iz njegove Bake-begove d.j.l. stranke ostalo nasljednicima 34 miliona KM-ova? Nije slučajnost da se nakon toliko hiljada godina baš u ovom dobu u kojem mi živimo otkrivaju piramide u Visokom. To je išaret ljudima od Uzvišenog Boga u kakvom dobu živimo i ko nas vodi ovih zadnjih 20 godina ali neobrazovani i polupismeni narod ništa ne vidi, niti razumije.
Prvo o pismenosti dovoljan je tvoj komentar letimično preletjeti. Drugo, glupost je čekati da čovjek umre, to može govoriti smo neko čiji vrh literarnog izražavanja su Pink i Dnevni avaz, to se vidi za života isto kao što se vidjelo za života bivšeg premijera. Izetbegovići su i prije rata imali pozamašnu imovinu, a dvadeset godina su u vrhu politike pa sračunaj. Čak ni za tebe to nebi bilo preteško. A opet, čak ni Fahro sa svojom mašinerijom ne može da iskopa neko rasipanje, kuće i vile Bakirove, jer ih nema. To su činjenice. Milione je Alija lično dobijao od braće Arapa, jer su mu se divili, i uglavnom je sve donirao. Ko se toga sjeća? I opet kažem, Komšić je izdajnik po definiciji, pa opet, nigdje ovako gadnih i niskih komentara.