Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovdje samo jedan ceto cijelo vrijeme prica sam sa sobom pod raznim \"nadimcima\". Jaooo, koja upisancija. Ceto, palis li?
SRBE NA VRBE TO BAKIRE SAMO NAPRIJED
Ko je dozvolio da Ana Tisic-Babic bude izabrana za Predsjednika NATO Coordinacijskog tima? HOCEMO odgovore??? ovo se niak nije smjelo djesit? Ko je propozir\'o,odlucijo po kojem kriteriju dat ovo vazno kljucno mjesto? ovaj komentar kaze sve: coco 27.01.2010. u 10:21 dakle popisana stranka za BIH je izgubila i to jedno mjesto koje je pripalo Bosnjacima. SDP ili nasa stranka a SBIH i SDA neka flautaju dodiku karu Moze li netko vise o ovome opasno je ovo za drzavu BiH-u,sto je zalosno da gradjani Bih- totalno ignorisu kak im genocidas i neprijatelj spiric udara noz u ledja a Bosnajcki politicki lideri idu uz dlaku genocidasima?ko je odlucio o imenovanju ove osobe?Sven dal ti je opran mozak u Beogradu?napisah ja dobro da nisi treb\'o stavit nogu u tom nacistickom gnijezdu SANU ideologa i krvolocnika! BiH4EVER!
SVAKA CAST BAKIRE SAMO NEDAJ BIH,VRATI CJELOKUPNOST I JEDINSTVENU DRZAVU A TIHOG NA PONZIJU I TO BEZ ISPLATE
koji vam je ... komentar ne moze da prode, a poslao sam ga 100 puta... valjda je to tako kad problem obrazlozis i potkrjepis cinjenicama...
ovaj je definitivno veci glupan od svoga baba.
milice, nijedna ta drzava nije imala visokog predstavnika iz jednostavnog razloga sto u tim drzavama nije bilo balvan naroda poznatijeg kao srbi, kontas?
SEREM SE NA IZMETSKO-ISLAMSKU DRZAVU ZVANU 24% GUZNOG CRIJEVA.
taj bakir je retardirana osoba.
AKADEMIK miiiiiiran paaaaas miiiran paaas BIH je tvooooja kucaaaa miiiiraaan ,,,u kucuuuu sadaaaa u kucuuuuu.... hoce da pokida lanac kad namirise ove Izetbegovice,
J e b e m v a m s v e z i v o i m r t v o s t o n e p u s t a t e k o m e n t a r e...
Da nema kojim cudom Republike Srpske ko bi onda nasim bosnjama bio krivac za haoticno stanje i sranje u Federaciji i BiH..Koliko me pamcenje drzi, nije meni Dodik a i vlada RS-a ukinula 80%-tnu invalidninu, nego nasi carobnjaci iz federacije, a zna se koji i koji cine vecinsku vlast u parlamenta. Dabogda ti Bakire nemo sta jesti, Nego ostatak zivota jeo svoje nalickane cipele, skojima svaki dan setkas vilsonovim.
OPET SE RAZGROKTALA POTURICKA BOLESNJACKA MUSLIMAJMUNSKA KRMAD, ISKENJAM IM SE NA SRED CABE NA RAZMAZAN I OTAREM PAKSU OD MEZARJA NA KOVACIMA! SJEME VAM YEBEM BALIYSKO TERORISTICKO RETARDIRANO!
@akademik je..bem ti sve svete i sve krstne slave , jeb..o te krepali pavle na božič u crkvi sa badnjakom u šupku je..bem ti sve i jednu slavu u tvom pedofilskom hramu
to bakire samo im rekni. ja evo pirpremio zlatni otvarac za ikarove konzerve ako zatreba. one milijarde je ionako pokro postar benjo